Ajánlatkérés / tesztvezetésre jelentkezés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül!

Ha modelljeink valamelyike felkeltette érdeklődését, további információért, árajánlatért kérjük, jelentkezzen márkaképviseleteinken ezen az egyszerű űrlapon keresztül. Kollégáink készséges és részletes tájékoztatást adnak a kiválasztott autóval, felszereltséggel, extrákkal, hitelkonstrukciókkal, biztosítással – bármivel kapcsolatban.

Kérjük, ne feledje, hogy az alapvető adatmezők kitöltésére feltétlenül szükség van annak érdekében, hogy válaszolni tudjunk a kéréseire. Az adatokkal – eleget téve törvényi kötelezettségeinknek – semmilyen szempontból nem élünk vissza, titkosan kezeljük, statisztikai célra használjuk. Adatvédelmi alapelveinket itt olvashatja el.

Ha az időpontra vonatkozó mezőt kitölti, munkatársaink figyelembe veszik azt is, hogy pontosan mikor, esetleg mely időintervallumban kereshetik Önt az ajánlattal vagy a kérdésére adott válasszal.

A megjegyzés dobozban bármilyen kiegészítő kérdésével, kérésével fordulhat kollégáinkhoz, megkönnyítve az informálást, esetleg szűkítve, konkrétabbá téve a témát.

Előre is köszönjük érdeklődését, üdvözlettel:

a Ford Hovány munkatársai, Kecskemét - Szentendre - Békéscsaba - Szeged