tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu tesztvezetés
 

Az ÚJ FORD B-MAX

A Ford új modelljét, a B-MAX-ot kifejezetten a városi közlekedésre fejlesztettük ki. A kompakt méret és a zseniális, könnyen hozzáférhető ajtórendszer 1,5 méter széles nyílást tesz lehetővé a tágas és kifinomult belső térhez.

Az egyedülálló kialakítás mellett a B-MAX számos olyan technológiával rendelkezik, melyek megkönnyítik a vezetést, továbbá élvezetesebbé és hatékonyabbá teszik azt. Az alacsony sebességen működő biztonsági rendszer lassú forgalomban segít megelőzni a koccanást, mivel szükség esetén Ön helyett fékez. A Ford SYNC segítségével pedig egyszerű hangparancsokkal vezérelheti a zenelejátszót és mobiltelefonját, mindemellett a rendszer SMS-eket is képes felolvasni.

Az új Ford B-Max

Külső optikai csomag

Az új B-MAX egyedülállóan kialakított karosszériával van ellátva. Az ajtó kinyitásakor rögtön feltűnik, hogy az autó nem rendelkezik B-oszlopokkal, melyek eddig különálló részre osztották annak első és hátsó felét. Ezek az oszlopok mostantól az ajtóba vannak építve. Ez azt jelenti, hogy nincsenek többé akadályok, így a ki- és beszállás is rendkívül egyszerű.

Ezek az oszlopok mostantól az ajtóba vannak építve. Ez azt jelenti, hogy nincsenek többé akadályok, így a ki- és beszállás is rendkívül egyszerű.

Projektoros fényszórók

A halogén fényszórók erősebb és intenzívebb fényt biztosítanak, így Ön jobban láthat, és nagyobb biztonságban vezethet. A halogén fényszórókat - egyes szériákon alapfelszereltségként - LED-es nappali fények egészítik ki, így Ön még jobban láthatóvá válik az utakon.

Projektoros fényszórók

Rendkívüli variációk

Az extra kényelem érdekében az első és hátsó utas ülések teljesen ledönthetőek, akár egy kézzel is. Ennek köszönhetően rendkívül nagy, 2,25 méteres hely alakítható ki.

Rendkívüli variációk

Belső kialakítás

Az új B-MAX aprólékosan kidolgozott belső térrel rendelkezik. A csúcsminőségű anyagoknak, a finom színkontrasztoknak és a krómozott elemeknek köszönhetően elegáns és tágas hatást kelt.

Az opcionálisan elérhető teljes panoráma napfénytető természetes fénnyel látja el a belső teret, mely így kifinomult környezet érzetét kelti a sofőrben, és az utasokban egyaránt.

Nyomatékvektor-szabályozás

A teljesen új Ford B-MAX alapfelszereltségének részét képező nyomatékvektor-szabályozó rendszer az autó fékrendszerével folyamatosan egyensúlyban tartja a motorteljesítmény elosztását az első kerekek között, így az mindig megfelel a vezetési körülményeknek és az útburkolat minőségének.

Nyomatékvektor szabályozás

Az Önnek tetsző színben

Az új B-MAX számos különböző színben kapható. Válassza ki a kedvencét! Hogy azonnal megtekinthesse élőben, kérjük kattintson vagy vigye az egeret az autó alatt található színekre!

Válassza ki az Önnek tetsző színt!

Felszereltségi szintek