tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

AZ ÚJ FORD C-MAX ÉS GRAND C-MAX TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZ AKTÍV CSALÁDOK SZÁMÁRA

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztásával, alacsonyabb CO2-kibocsátásával, fejlett vezetősegítő rendszereivel és a szegmensben elsőként kínált kényelmi megoldásaival a stílusos, új Ford C-MAX és Grand C-MAX.

Mindkét autó a Ford új, merész orrkialakításával készült, s a gyönyörűen kidolgozott utastér magasabb szintű komfortot, kifinomultságot és rugózási kényelmet kínál.

  • Az új Ford C-MAX
  • Az új Ford C-MAX
  • Az új Ford C-MAX

Sokoldalú és stílusos

A Ford új, üzemanyag-takarékos, sokoldalú és stílusos C-MAX és Grand C-MAX modelljei fejlett vezetősegítő technológiákat, kényelmi megoldásokat, valamint magasabb szintű komfortot és biztonságot kínálnak a modern, aktív családok számára.

Az új, ötüléses C-MAX és hétüléses Grand C-MAX kifinomultabb működését és rugózási kényelmét a tökéletesített futómű, az áttervezett karosszéria és a megújult utastér-kialakítás biztosítja.

Érdeklik a részletek?

Takarékos és erős motorok

Lényegesen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásuknak és CO₂-kibocsátásuknak köszönhetően az új C-MAX és Grand C-MAX kisebb költséggel üzemeltethető, ám továbbra is magas teljesítményt és élvezetes gázreakciókat kínálnak, hiszen motorházukban modern, méretcsökkentett erőforrások találhatók:

  • A Ford üzemanyag-takarékos, új 1,5 literes EcoBoost benzinmotorja 150 és 182 lóerős változatban rendelhető, amelyek CO₂-kibocsátása az ötüléses C-MAX modellben 139 g/km (az új blokk által leváltott 1,6 literes EcoBoost CO₂-kibocsátása 144 g/km)
  • A Ford új 1,5 literes TDCi dízelmotorja 95 és 120 lóerős változatban rendelhető meg, 105 g/km CO₂-kibocsátással (ez 12 százalékkal kedvezőbb az új blokkal leváltott 1,6 literes dízel emissziós értékénél, ugyanakkor a teljesítmény 5 lóerővel nőtt)
  • 100 és 125 lóerős változatban érhető el a Ford 1,0 literes EcoBoost benzinmotorja; ez a világ egyetlen erőforrása, ami sorozatban három egymást követő évben is elnyerte az ÉV Motorja címet

 

Kipróbálná milyen érzés?

  • Díjnyertes EcoBoost benzinmotorok
  • Új 1,5 literes TDCi motor

Érzékelő technológiák

Az ötletes technológiának és az intelligens kialakításnak köszönhetően az új C-MAX az autóban töltött minden percet olyan kényelmessé, biztonságossá és élvezetessé tesz, amennyire csak lehetséges.

Innovatív technológiák biztosítják Önt, hogy menet közben olyan könnyedén kapcsolódjon az úthoz, mint a zenéihez, üzeneteihez és hívásaihoz.

Az új Ford C-MAX-ban minden csúcstechnikai megoldás helyett kapott, a teljesség igénye nélkül:
alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, aktív fék, adaptív sebességtartó automatika, holttér információs rendszer, vezetőfigyelmeztető rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés és sávtartási segítség, tolatókamera.

Öt-és hétüléses változatban is

Már az ötüléses Ford C-MAX is bőséges mennyiségű helyet kínál. Ford Grand C-MAX ez tovább fokozható, akár hét személy szállítására is alkalmas.

Nem számít, hogy melyiket választja, mindkét modell élvezhető - köszönhetően, a számos tárolási lehetőségeknek - maximális szabadságot ad.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford C-Max öt-és hétüléses változatban is

Érzékelő technológiák

Megérzi a veszélyt

A keresztforgalom jelzés egy teljesen új technológia, ami mostantól része a holttér információs rendszernek (BLIS). Amennyiben Ön kitolat valahonnan, és korlátozottan láthatók a forgalmi körülmények, a Keresztforgalom jelzés észleli a közeledő járműveket és figyelmeztető hangot ad ki. A technológia egy fényjelzést is felvillant az oldalsó visszapillantó tükrön (bal vagy jobb oldalon, a közeledő forgalom irányától függően).

Amíg Ön parkol, az oldalsó visszapillantókon lévő érzékelők észlelik a veszélyeket az autója mindkét oldalán, és figyelmeztetik Önt, hogy segítsék azok elkerülésében.

Többet szeretne tudni?

Kézhasználat Nélkül Nyitható Csomagtérajtó

A Kézhasználat Nélkül Nyitható Csomagtérajtó segítségével a szülők akkor is könnyedén bepakolhatnak az autóba, ha a kezüket lefoglalja a sok bevásárlószatyor, esetleg a babakocsi vagy a karjukon ülő gyermek.

Két innovatív oldalsó tolóajtaja és „átjárható” üléskialakítása révén a hétüléses Grand C-MAX könnyebb ki- és beszállást, kényelmesebb használatot és tágasabb teret kínál.

Ford C-MAX kézhasználat nélküli csomagtérajtó

Ford SYNC 2

SYNC 2 – A tökéletes kapcsolat

Az új C-MAX családban is elérhető a SYNC 2 hangvezérlésű csatlakozási rendszer, ami segít, hogy az autós a kezét a volánon, tekintetét pedig az úton tartsa.

A Ford fejlett berendezéséhez tartozó nagy felbontású, 8 colos, színes érintőképernyővel és a fejlett hangvezérléssel még könnyebben kezelhetők az audiorendszer, a navigáció, a klímaberendezés és a rendszerhez csatlakoztatott mobiltelefon funkciói. A SYNC 2 navigációs rendszert a HERE térképszolgáltató támogatja.

Többet szeretne tudni?

A parkolás művészete

A következő generációs Active Park Assist nemcsak a párhuzamos, hanem a merőleges parkolást is egyszerűbbé teszi.

Ultrahangos érzékelői megállapítják, hogy befér-e a jármű, aztán számítógépes szoftver kormányozza helyére az autót. A műszaki megoldás még arra is figyelmeztet, ha olyan akadályt észlel, amely tolatásnál esetleg nem látszik.

Kipróbálná milyen érzés?

Active Park Assist

Ford C-Max utastér

Biztonság, kényelem és komfort

Az utastér dizájnja áttekinthetőbb és természetesebb lett: a kabinban látványosan kevesebb kapcsoló és gomb található, s az új, selyemfényű fekete kárpitozás és a krómdíszek letisztultabb, modernebb hangulatot teremtenek.

Az egyes funkciók használata egyszerűbb; jó példa erre a klímaberendezés, amelynek gombjai könnyebben felismerhetők és jól megkülönböztethetők egymástól. A komfortosabb, kifinomultabb utastérben a gyerekek és a felnőttek egyaránt kényelmesebben és nyugodtabban utazhatnak

Élje át!

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford C-MAX pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford C-MAX

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.