tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » tovább a Ford Hovány oldalaira »
Transit Custom Tourneo Custom

Új Ford Transit Custom

Szakértő tervezés. Tökéletes kivitelezés.

Sokoldalúak, strapabírók, megbízhatóak: a Transit Custom modelleket mindenki ismeri. Ráadásul most még több innovatív megoldást és intelligens technológiát találhat bennük, miközben még gazdaságosabb lett a fenntartásuk az átgondolt tervezésnek és a gondos kivitelezésnek köszönhetően. Legszívesebben már most beülne, hogy kipróbálja? Megértjük.

Manőverezhető, rugalmas. Kiváló megoldás gyors és hatékony városi közlekedéshez. A legjobb választás!

  • Ford EcoBlue 2.0

Nagyobb teljesítmény

Az új Transit Custom nem ismeri a kompromisszumokat. Egyszerre nyújt lenyűgöző teljesítményt, figyelemre méltó üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást.

A megnövelt teljesítményről és nyomatékról a Ford EcoBlue 2,0 literes motorok gondoskodnak. A szigorú Euro Stage 6 kibocsátási előírásokat már most teljesítő, korszerű erőforrásokat számos átgondolt és gazdaságos műszaki megoldás teszi még vonzóbbá.

Érdeklik a részletek?

Ford Transit Custom

Új SYNC 3

A modern Ford SYNC 3 segít kapcsolatban maradni az ismerőseivel, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű beszédparancsokkal vagy a 8” színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek. A Live Traffic pedig segít elkerülni a forgalmi dugókat.

(A hangvezérlés funkció jelenleg magyarul nem elérhető)

Érdeklik a részletek?

Ford Transit Custom Raktér

 

Ford Transit Custom Raktér

Kényelmes üléskialakítás

Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, vastagabb szálú szöveteik varrásai vékonyabbak, de erősebbek, jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. Ami az üléselrendezést illeti, a Transit Custom Kombi változat második és harmadik üléssora is 2+1 „flamingo” üléses, a Transit Custom Kombi Van második üléssora 2+1 „flamingo” üléses, míg a Transit Custom DCiV második üléssora egy háromszemélyes pad.

Érdeklik a részletek?

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom raktér

Kategóriaelső raktárméret

Az új Transit Custom modellekkel könnyedén szállíthat padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű szabványlapokat vagy három EUR raklapot is. Kényelmes és innovatív átnyúló rakterének köszönhetően akár 3,4 m hosszú (L2) anyagok is beférnek az első utasülés használatának akadályozása nélkül. Összesen akár hat köbméteres raktér, válaszfallal – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! Hosszú tengelytáv (L2) esetén a raktér akár 6,8 köbméter is lehet. Kategóriájában ez a modell rendelkezik a legszélesebbre nyitható oldalsó raktérajtóval. Az új megoldás pedig gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról is.

Érdeklik a részletek?

Alacsonyabb fogyasztás Auto Start-Stop indítórendszerrel

Ez a technológia automatikusan leállítja a jármű motorját közlekedési lámpánál vagy dugóban történő várakozás esetén (míg az olyan az alapvető funkciók, mint a fényszórók, a klímaberendezés, a rádió és a Ford SYNC rendszer tápellátása továbbra is biztosított). Ha ismét lehet haladni, csak nyomja le a kuplungot, tegye egyesbe az autót, illetve automata váltó esetén csak nyomja le a gázpedált, és a motor beindul. Az Auto Start-Stop indítórendszer különösen városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

Érdeklik a részletek?

Ford Transit Custom Raktér

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.