tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

ÚJ FORD ECOSPORT már 4 099 000 Ft-tól

Ford EcoSport. Az okos szabadidőautó.

Kívül kompakt, belül pedig tágas és jól felszerelt.

Intelligens technológiáival kényelmessé és élvezetessé teszi az utazás minden pillanatát.

Modern motorja és váltója pedig egyszerre kínál meggyőző teljesítményt és üzemanyag-takarékos üzemeltetést.

  • Az új Ford EcoSport
  • Az új Ford EcoSport
  • Az új Ford EcoSport

Biztos irányíthatóság és kitűnő kilátás

Forgalmas városi utak, szűk parkolóhelyek, keskeny mellékutak… Az EcoSport okos kialakításának köszönhetően könnyedén megbirkózik a szűk helyekkel is.

Ráadásul nemcsak manőverezni gyerekjáték vele, remek kilátást is biztosít. Megemelt üléspozícióiból a sofőr és az utasai is tökéletesen beláthatják az autó előtti utat.

Érdeklik a részletek?

Mindegy, hogy lejtő vagy emelkedő

Válassza az automata váltós verziót Visszagurulásgátló rendszerrel (HSA), ami átmenetileg megállítja az autó visszagurulását, amikor emelkedőn indul el. A rendszer 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a fékrendszer nyomását, így több időt hagy Önnek, hogy a lábát áthelyezze a fékpedálról a gázra. Ez a technológia akkor is hasznos lehet, amikor csúszós felületen kell megállnia és elindulnia.

Kipróbálná milyen érzés?

Visszagurulásgátló rendszer (HSA)

Gond nélkül megküzd az akadályokkal

A Ford EcoSport 21°-os első-, 33.3°-os hátsó terepszöggel és 23.3°-os rámpaszöggel dicsekedhet. Ezek az adatok egy modern SUV esetén alapvető fontosságúak. Megmutatják milyen szögben álló akadályokat és rámpákat képes leküzdeni anélkül, hogy az autó alja megsérülne.

EcoSport magas terep-és rámpaszögek

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

A Parkolóradar segít megállapítani a jármű és a mögötte található akadályok közti távolságot. Amikor a Parkolóradar akadályt észlel, akkor működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz. (A rendszer extraként elérhető valamennyi felszereltség esetén)

Kipróbálná milyen érzés?

EcoSport parkolóradar

Ford EcoSport belső tér

Ford EcoSport variálható ülések

Variálható ülések az extra helyért

Az eltávolítható tárolópolc, a 60:40 arányban szétválasztható, lépcsőzetesen állítható hátsó ülések és a leleményes beépített 'billent és dönt' rendszer: az új Ford EcoSportban könnyen és gyorsan teremthet helyet a csomagoknak és/vagy a terjedelmes dolgoknak.

Többet szeretne tudni?

Hűsítő sokoldalúság

Egy új EcoSportban még a kesztyűtartó is sokoldalú: hiszen ha szükség van rá, még légkondicionált hűtődobozként is működtethető. Így a forró napokon, a hűvös italok és rágcsálnivalók mindig karnyújtásnyira lehetnek. A kesztyűtartó belsejében akár hat szabványos méretű szénsavas üdítőital is elfér.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford EcoSport hűthető kesztűtartó

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford Focus pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford EcoSport

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.