tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

ÚJ FORD ECOSPORT

Az erő és modern stílus teljesítménnyel és praktikussággal kombinálva. A szépen kidolgozott belső nélkülözhetetlen és intelligens technológiai megoldásokkal kiegészítve.

A nyári, készletes ajánlatunkban szereplő pótkerékcsomag az alábbiakat tartalmazza:

  • Csomagtérajtóra szerelt pótkerék - 16''-os acélkerék 205/60R16-os gumikkal (D17AL)
  • Kerékőr
  • Standard gépkocsi emelő
  • Színrefújt pótkeréktakaró elem
  • Az új Ford EcoSport
  • Az új Ford EcoSport
  • Az új Ford EcoSport

Biztos irányíthatóság és kitűnő kilátás

Forgalmas városi utak, szűk parkolóhelyek, keskeny mellékutak… Az EcoSport okos kialakításának köszönhetően könnyedén megbirkózik a szűk helyekkel is.

Ráadásul nemcsak manőverezni gyerekjáték vele, remek kilátást is biztosít. Megemelt üléspozícióiból a sofőr és az utasai is tökéletesen beláthatják az autó előtti utat.

Érdeklik a részletek?

Minden úton magabiztos

Az EcoSportot intelligens összkerékhajtással szereltük fel, mely rendszer meg tudja állapítani, mennyi tapadás, kanyarodási egyensúly és kormányzási érzékenység szükséges nedves, száraz vagy jeges viszonyok között, vagy ha autóját terepre viszi. A technológia optimalizálja a tapadást, bármely felületen, szükség szerint osztva el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A rendszer kimagasló vezethetőséget és hatékonyságot biztosít.

Kipróbálná milyen érzés?

Visszagurulásgátló rendszer (HSA)

Gond nélkül megküzd az akadályokkal

Az új EcoSport megközelítési és elhagyási szöge 21,0 és 33,3 fokos, míg a rámpaszöge 23,3 fokos. Ezektől a szögektől függ, hogy autója milyen méretű buckákon, illetve árkokon tud akadály nélkül túljutni: mindez elengedhetetlen egy modern, városi terepjárónál.

EcoSport magas terep-és rámpaszögek

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

A Parkolóradar segít megállapítani a jármű és a mögötte található akadályok közti távolságot. Amikor a Parkolóradar akadályt észlel, akkor működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz. (A rendszer extraként elérhető valamennyi felszereltség esetén)

Kipróbálná milyen érzés?

EcoSport parkolóradar

Ford EcoSport belső tér

Légzsákok: hogy minden szögből védve legyen

Ford EcoSport variálható ülések

A szokásos első vezető- és első utasoldali légzsákon kívül az EcoSportot vezetőoldali térd- és a mellkast védő oldalsó légzsákkal szereltük fel, amelyeket úgy terveztünk, hogy az ütközésnél ellökjék az utast a becsapódási ponttól. Utóbbiak arra is jók, hogy az utas karját is megemeljék ütközéskor, nagyobb teret biztosítva az utas és az ütközés során betörő tárgy között. A függönylégzsákok még nagyobb takarást adnak az utasnak, a fejtámaszok pedig a visszacsapódástól védik a fejet. Az új EcoSportban az Ön biztonsága a legfontosabb: mind elől, mind hátul biztonságiöv-feszítőkkel és súlyszabályozóval szereltük fel. Ha pedig elfelejtené bekötni övét, a Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető rendszer hangjelzéssel figyelmezteti Önt.

Többet szeretne tudni?

Lenyűgöző rugalmasság

Az új EcoSport belső tere meglepően tágas. A jól kihasznált helyet és az okos tárolórekeszeket olyan hátsó ülések egészítik ki, amelyek 60/40 arányban könnyedén lehajthatóak. A felhajtható párna pedig lehetővé teszi, hogy az üléseket síkba hajtsa, így könnyítve meg a rakodást. Az állítható raktérpadló három állása pedig ideális, ha nem szeretné egymásra halmozni csomagjait.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford EcoSport hűthető kesztűtartó

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford Focus pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford EcoSport

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.