tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?
  • Az új Ford Edge
  • Az új Ford Edge
  • Az új Ford Edge

Modern és kifinomult.

Az új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.Bivalyerős, mégsem pazarló. Első ránézésre látszik, hogy nem akármilyen autóról van szó. Modern technológiái pedig még különlegesebbé teszik.

Merész, magabiztos külsejével az új Ford Edge bárkit könnyen levesz a lábáról. Elszánt és céltudatos. Fedezze fel az új Ford Edge-et!

Érdeklik a részletek?

Adaptív kormányzás

Ennek az új technológiának köszönhetően igazán könnyen irányíthatóvá válik az autó – még parkolás közben is.

Mert alacsonyabb sebességnél - például amikor egy parkolóhelyre manőverezünk - kevesebb kormányfordulat szükséges a kanyarodáshoz. Nagyobb sebességnél viszont automatikusan beáll a megszokott kormányérzékenység, ami kényelmes, biztonságérzetet adó irányítást és magabiztos kezelhetőséget eredményez.

De választhatja a Sport üzemmódot is, ebben az esetben gyorsabb tempóban is könnyedén boldogul még a kanyargósabb utakon is, mert hatékonyabban, kisebb kormánymozdulatokkal irányíthatja az autót.

Kipróbálná milyen érzés?

Díjnyertes EcoBoost benzinmotorok

AZ AUTÓ, AMELY VEZETŐVÉ TESZI

Az ötletes technológiának és az intelligens kialakításnak köszönhetően az új Edge az autóban töltött minden percet olyan kényelmessé, biztonságossá és élvezetessé tesz, amennyire csak lehetséges.

Innovatív technológiák biztosítják Önt, hogy menet közben olyan könnyedén kapcsolódjon az úthoz, mint a zenéihez, üzeneteihez és hívásaihoz.

Az új Ford Edge-ben minden csúcstechnikai megoldás helyett kapott, a teljesség igénye nélkül:
alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, aktív fék, adaptív sebességtartó automatika, holttér információs rendszer, vezetőfigyelmeztető rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés és sávtartási segítség, tolatókamera.

Minden úton magabiztos

Az intelligens összkerékhajtás (AWD) beállítja a terepviszonyoknak megfelelő tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet, így nedves, száraz vagy épp jeges úton is könnyen irányítható marad az autó.

A rendszer képes az igényeknek megfelelően külön az elülső vagy a hátsó kerekeknek is meghajtást biztosítani. Ennek az intelligens technológiának köszönhetően a Ford Edge könnyen és biztonságosan irányítható marad, bármerre jár is vele.

Kipróbálná milyen érzés?

Díjnyertes EcoBoost benzinmotorok

  • Műszerfal dizájn
  • Az első ülések oldalnézetből
  • Az első ülések oldalnézetből

Figyelmezteti Önt a veszélyekre

A keresztforgalom jelzés egy teljesen új technológia, ami mostantól része a holttér információs rendszernek (BLIS). Amennyiben Ön kitolat valahonnan, és korlátozottan láthatók a forgalmi körülmények, a Keresztforgalom jelzés észleli a közeledő járműveket és figyelmeztető hangot ad ki. A technológia egy fényjelzést is felvillant az oldalsó visszapillantó tükrön (bal vagy jobb oldalon, a közeledő forgalom irányától függően).

Amíg Ön parkol, az oldalsó visszapillantókon lévő érzékelők észlelik a veszélyeket az autója mindkét oldalán, és figyelmeztetik Önt, hogy segítsék azok elkerülésében.

Többet szeretne tudni?

Ford Edge

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó-működtetés

Kézhasználat nélkül

Tele a keze, és a zsebében van a KeyFree kulcs? Semmi gond, az új Edge érzékeli, így egyszerűen, a lábát a hátsó lökhárító alatt elhúzva nyithatja-zárhatja a csomagteret.

A csomagtérajtó működtethető a KeyFree kulccsal, de az autóban elhelyezett gombokkal is. Ha a lábát megállítja mozdulat közben, az ajtó is megáll.

Többet szeretne tudni?

Jó kilátás, mindkét oldalra

Az új Edge elején elhelyezkedő osztott képes frontkamerának köszönhetően a többfunkciós képernyőn azonnal láthatjuk az érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat, mindegy, hogy jobbról vagy balról jönnek.

Ez az extraként elérhető új műszaki megoldás rendkívül hasznos, ha szűk parkolóhelyről szeretnénk kiállni, vagy rosszul belátható, forgalmas útra kanyarodnánk ki.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Edge frontkamera

FORD Ford edge- vignale VÁLTOZATBAN IS

Ford Edge Vignale

Modern SUV egy kis csavarral

A Ford Edge Vignale a legmodernebb és legstílusosabb városi terepjárónk. Exkluzív, kézzel készített kárpitok, prémium alapanyagok és lenyűgöző technológiák – mindez azért, hogy a vezetés igazán élvezetes lehessen.

Elegáns külsejét és meggyőző teljesítményét exkluzív Ford Vignale szolgáltatásokkal egészítettük ki. Ezúttal igazán magasra tettük a lécet.

Többet szeretne tudni?

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford Edge pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford Edge

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.