tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » Jöjjön el és próbálja ki!

Az új Ford Fiesta

Akárcsak a vadonatúj okostelefonok, az új Ford Fiesta is egyszerre modern, stílusos megjelenésű és technológiailag fejlett. Minden apró részlete azt a célt szolgálja, hogy vezetőjének napja sikeres legyen.

A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően mindig tökéletes kapcsolatot tarthatsz fenn az úttal és a téged körülvevő világgal, így szabadon élvezheted a vezetést. A gyönyörűen kivitelezett, modern megjelenésű, aprólékosan kidolgozott utastér pedig elérhetővé teszi azokat a funkciókat, melyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életed.

 • Erős benzinmotor
 • Dízelmotorok széles választéka

Az év motorjával

A forradalmian új 1,0 literes, 3 hengeres EcoBoost benzinmotor egy hagyományos 1,6-os motor teljesítményét nyújtja, kb. 24%-kal alacsonyabb fogyasztás és 25%-kal alacsonyabb (mindössze 99 g/km-es) CO2-kibocsátás mellett.

Két hatékony dízelmotor

Az 1,6-os TDCi 95 LE-t biztosít kategóriaelső, 3,3 liter/100km-es fogyasztás és mindössze 87 g/km-es CO2-kibocsátás mellett. A másik dízelmotor gazdaságos 1,5-ös TDCi 75 lóerős, 3,7 liter/100km-es fogyasztású és mindössze 98 g/km-es CO2-kibocsátású.

Érdeklik a részletek?

Henry Ford kézjegye
Intelligens összkerékhajtás rendszer

MyKey® rendszer.
Többé nem kell aggódnod, ha kölcsönadod a Fiestád.

Az új technológiai megoldás segítségével meghatározhatod az autó maximális haladási sebességét, beállíthatod a biztonsági öv emlékeztetőjét, de akár a hangrendszer maximális hangerejét is megadhatod. A Ford MyKey®-t arra terveztük, hogy nyugodtan kölcsön tudd adni a Fiestád az ismerőseidnek vagy családtagjaidnak - használata pedig egyszerű: dugd be a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, indítsd be az autót, majd az egyszerű utasítások szerint programozd be a kulcsot. Ennek az új technológiai megoldásnak köszönhetően nyugodt lehetsz, Fiestád másnál is biztonságban van.

Érdeklik a részletek?

Lényeg a jó dizájn

A Fiesta a legújabb technológia és a legmodernebb dizájn tökéletes ötvözete.Egy örökké tartó szerelem kezdete. Különleges belső kialakításával és kíváló minőségű kiegészítőivel a Ford Fiesta egyedi a maga nemében.

Számos innovatív technológia gondoskodik arról, hogy az utazás biztonságos, kényelmes és szórakoztató legyen. Az autó 12 féle lenyűgöző színben elérhető. 

Tudjon meg többet!

 • Ford Fiesta 2014 design
 • Ford Fiesta 2014 design
 • Ford Fiesta 2014 design
 • Ford Fiesta 2014 design
 • Ford Fiesta 2014 design

A KÉNYELEM SZABADSÁGA

 • Ford Fiesta belső tér
 • Ford Fiesta belső tér
 • Ford Fiesta belső tér
 • Ford Fiesta belső tér
 • Ford Fiesta belső tér

A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően mindig tökéletes kapcsolatot tarthatsz fenn az úttal és a téged körülvevő világgal, így szabadon élvezheted a vezetést.

A Ford SYNC segítségével vezetés közben is probléma nélkül kapcsolódhatsz zenéidhez, valamint családodhoz és ismerőseidhez telefonon és SMS-en keresztül.

A gyönyörűen kivitelezett, modern megjelenésű, aprólékosan kidolgozott utastér pedig elérhetővé teszi azokat a funkciókat, melyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életed.

Próbálja ki!

Ford Fiesta ST

FORD FIESTA ST

Válaszd a lenyűgöző, 134 kW teljesítményű, 1,6l -es EcoBoost turbófeltöltésű motorral szerelt 3 ajtós kivitelt. Csak az élvezet kedvéért add hozzá a sportfelfüggesztést, a nagyobb fékeket, a hatfokozatú sebességváltót, és a kiváló kezelhetőség érdekében a továbbfejlesztett nyomatékvektor szabályzást - azaz az erőművet. A Ford valóban elindított valamit.

A szenzációs új Fiesta ST-t.

Ford Fiesta Blazer Blue
Ford Fiesta Race Red
Ford Fiesta Frozen White
Ford Fiesta Panther Black
Ford Fiesta Midnight Sky
Ford Fiesta Moondust Silver
Ford Fiesta Mustard Olive
Ford Fiesta Fashionista
Ford Fiesta Copper Pulse
Ford Fiesta Deep Impact Blue
Ford Fiesta Blue Candy
Ford Fiesta Hot Magenta

Önnek milyen színben tetszik?

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.