tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

ÚJ FORD FOCUS

Új Ford Focus

Minden okkal olyan, amilyen

Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt. Ezért olyan modern vezetést segítő rendszereket terveztünk bele, mint az Adaptív sebességtartó automatika, valamint az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika.

A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót. Hiába nem ismeri egyelőre ezeket a funkciókat, annyira praktikusak, hogy hamarosan nélkülözhetetlennek érzi majd őket.

Többet szeretne tudni?

Utazzon kényelmesen, maradjon elérhető!

Letisztult vonalvezetés és aprólékos kidolgozottság. Az új Focus belső tere minden korábbinál kényelmesebb, tágasabb és stílusosabb. Ráadásul segít, hogy Ön mindig elérhető maradjon.

A SYNC 3 Hangvezérléssel lehetővé teszi, hogy biztonságosan kezelje a telefont, valamint a szórakoztató és navigációs eszközöket. (A hangvezérlés funkció magyar nyelven jelenleg nem elérhető)

Kipróbálná milyen érzés?

Utazzon kényelmesen, maradjon elérhető!

A biztonság a legfőbb célunk

Számos intelligens funkció dolgozik azért, hogy biztonságban utazzon Ön, a családja és a többi közlekedő is. Ilyen az Aktív fékrendszer Gyalogos- és kerékpárosfelismerő rendszerrel, vagy például az Ütközésmegelőző rendszer. Ezeknek hála az autó nemcsak arra képes, hogy időben figyelmeztesse Önt a közelgő veszélyre, hanem automatikusan fékez is, ha Ön nem tud időben reagálni.

Az új Ford Focus-ban minden csúcstechnikai megoldás helyett kapott, a teljesség igénye nélkül:
alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, aktív fék, adaptív sebességtartó automatika, holttér információs rendszer, vezetőfigyelmeztető rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés és sávtartási segítség, tolatókamera.

Ford Focus

Mindennek megvan a helye

Az új Focus a hihetetlenül praktikusan variálható belső tér minden négyzetmilliméterét maximálisan kihasználja. Mind elöl, mind hátul bőséges helyet biztosít fejnél, lábnál és könyöknél is, így még a magasabb utasok is kényelmesen utazhat. A csomagtér növelésének érdekében a 60/40 arányban osztott hátsó ülések szinte teljesen síkba hajthatók. Emellett az állítható csomagtérpadló feljebb emelésével rejtett tárolóhely alakítható ki, míg leengedésével növelhető a raktér.

Kipróbálná milyen érzés?

Mindennek megvan a helye

Új Ford Focus

Teljesítmény és gazdaságosság

Az új Focus az első olyan Ford modell, melyen elérhető ez a modern automata váltó.

A fokozott gyorsulástól, a szuperkönnyű sebességváltásig, a teljes járművet úgy terveztük, hogy növekedjen a teljesítmény és a vezetés igazi élmény legyen. A hagyományos váltókart egy középkonzolra szerelt, forgatható tárcsára cseréltük, így a belső tér letisztultabbá, elrendezése korszerűbbé vált. További hasznos funkciója, hogy az autó leparkolásakor a váltó automatikusan parkolás fokozatra vált.

Többet szeretne tudni?

Ford Focus

Még a gyalogosokat is védi

Még a gyalogosokat is védi

A Gyalogosfelismerő rendszerrel elérhető Ütközésmegelőző rendszer a frontkamera és a radarok segítségével folyamatosan figyeli a jármű előtti útszakaszt. Amennyiben a rendszer egy lehetséges ütközést érzékel, figyelmezteti a vezetőt.

Amennyiben a vezető nem vagy lassan reagál, a rendszer automatikusan működteti a fékeket, hogy csökkentse a bekövetkező baleset súlyosságát vagy elkerülje azt.

Többet szeretne tudni?

ÚJ FORD FOCUS ST-LINE

Sportautókra jellemző kialakítás, ellenállhatatlan elegancia és erő. Egyszerűen mindenki megfordul utána. Készüljön fel: az új Focus ST-Line megérkezett!

Ford Focus ST Line

Ford Focus Vignale

ÚJ FORD FOCUS VIGNALE

Azoknak, akik adnak a finomabb részletekre.

Karakteres luxus és exkluzív megoldások. Ez egy igazán fejlett és intelligens autó. Fedezze fel az új Focus Vignale csúcskategóriás külsejét, minőségét és kidolgozottságát!

Többet szeretne tudni?

Ford Focus Titanium

ÚJ FORD FOCUS TITANIUM

Lépjen egy szinttel feljebb!

Innovatív technológiák, intelligens felszereltségek, átgondolt kialakítás és elegáns, lenyűgöző külső...Ismerje meg az új Focus Titanium modellt és hagyja, hogy magával ragadja egyedisége!

Többet szeretne tudni?

 

Ford Focus

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.