Ford egyterűek


Ford C-Max

Ford C-Max A mozgékony, új Ford C-Max tágas, sokoldalú, és páratlan vezetési élményt nyújt. Számos innovatív technológiával, rugalmasan kialakított belső térrel és bőséges, praktikus tárolóhellyel rendelkezik, hogy Ön és családja mindig kényelemben érezhesse magát.

Részletes jellemzők

Ford S-Max

Ford S-Max A lendületes, atlétikus és határozott külsejű Ford S-MAX az igazán innovatív gondolkodás megtestesítője. A belső térben az S-MAX három sorosra bővíthető üléselrendezésével újraértelmezi a rugalmasság fogalmát. Ültesse be a gyerkőcöket, vagy dobjon be egy szörfdeszkát - a választás az Öné.

Részletes jellemzők

Új Ford Edge

Ford EdgeAz új Ford Edge a SUV termékcsaládunk büszkesége.Bivalyerős, mégsem pazarló. Első ránézésre látszik, hogy nem akármilyen autóról van szó. Modern technológiái pedig még különlegesebbé teszik. Merész, magabiztos külsejével az új Ford Edge bárkit könnyen levesz a lábáról. Elszánt és céltudatos.

Részletes jellemzők

Ford Galaxy

Ford Galaxy A táborozás élvezetes – különösen egy plüss fotelből nézve. Ha Ford Galaxy-val jár, hozzászokik a luxushoz. Ez az elegáns, modern autó hét felnőtt számára biztosít kiemelkedő kényelmet. A tárolórekeszeknek köszönhetően minden szükséges dolog kényelmesen elérhető, így könnyű rendet tartani az utastérben.

Részletes jellemzők

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo ConnectHa egy tágas, kényelmes, de mégis vagány autóra vágyik, akkor a Ford Tourneo Connect csak Önre vár! Ráadásul rugalmasan alkalmazkodó motorja és kivételes kezelési módja révén, a vezetés külön élményt nyújt.

Részletes jellemzők

Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo CustomA Ford Tourneo Custom a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén.

Részletes jellemzők

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford( at )kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford( at )bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail: ford( at )szeged.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford( at )szolnok.hovany.hu
további információk