Ford haszongépjárművek és terepjárók


Ford Fiesta Van

Ford Fiesta Van A Ford Fiesta Van a legkeményebben dolgozó városi kisteherautó. Rakodási hosszúságával, szélességével, teherbírásával és fordulókörével maga mögé utasítja kategóriájának más kishaszongépjárműveit, de még így is rengeteg hely marad az autó elülső részében.

Részletes jellemzők

Ford Transit Courier

Ford Transit CourierA Ford Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe sűrítettük össze - ez a Transit Courier

Részletes jellemzők

Ford Transit Connect

Ford Transit ConnectEz a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új Ford Transit Connect továbbá innovatív raktér megoldásokkal segíti a dolgos hétköznapokat.

Részletes jellemzők

Ford Transit Custom

Ford Transit CustomAz új Ford Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ügyfeleit. Nem véletlen, hogy megkapta az elismerő „Év Haszongépjárműve 2013" díjat.

Részletes jellemzők

Ford Transit

Ford Transit 2.0Egy, kettő vagy több utast (akár 18 utast) szállítana? Közepes, hosszú, meghosszabbított vagy Jumbo tengelytávra van szüksége? Magas, közepes vagy alacsony tetőt választana? Mindig megtalálja az Önnek megfelelő Transitot!

Részletes jellemzők

Ford Ranger

Ford Ranger Az új Ford Rangert arra tervezték, hogy a legnehezebb kihívásoknak is megfeleljen, azonban ennél sokkal többet nyújt. A modern, kifinomult megoldásokat tartalmazó, tágas fülke, a pompás ülések és a legmagasabb szintű belső komfort biztosítják, hogy teljesen kipihenten utazzon, s érkezzen meg úti céljához. 

Részletes jellemzők

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford( at )kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford( at )bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail: ford( at )szeged.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford( at )szolnok.hovany.hu
további információk