Ford személyautók


Ford Fiesta

Ford FiestaA Ford Fiesta formatervét a design legfrissebb irányzatai ihlették. Csodálatba ejt az új utakat kereső építészet? Izgalmasnak találod a haute couture-t vagy a modern képzőművészetet? Akkor az új Fiesta déjà vu érzést kelt majd Benned.

Részletes jellemzők

Ford Focus

Ford Focus 2015Az új Focus célja, hogy minden lehetséges módon fokozza a vezetési élményt.A gondos mérnöki munkának köszönhetően ezek a technológiák kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a gyorsítást, a fékezést és könnyebben irányíthatóvá teszik az autót.

Részletes jellemzők

Ford Mondeo

Ford MondeoA Ford Mondeo díjnyertes jellemzői a stílus és a tartalom tökéletes egyensúlyából erednek. Intelligens technológiákat sorakoztat fel, kívülről stílusos, a belső dizájn az eleganciát ötvözi a sportossággal. Az 5 ajtós, a 4 ajtós és a kombi karosszéria változat egyaránt számos módosításon esett át a már eddig is lenyűgöző dizájnhoz képest.

Részletes jellemzők

Ford EcoSport

Ford MondeoFord EcoSport. Az okos szabadidőautó. Kívül kompakt, belül pedig tágas és jól felszerelt. Intelligens technológiáival kényelmessé és élvezetessé teszi az utazás minden pillanatát. Modern motorja és váltója pedig egyszerre kínál meggyőző teljesítményt és üzemanyag-takarékos üzemeltetést.

Részletes jellemzők

Ford Kuga

Ford KugaNagytudású, aprólékosan kidolgozott és stílusos - kívül-belül egyaránt. Büszkén rántjuk le a leplet a vadonatúj Ford Kugáról, a legintelligensebb terepjárónkról! Az új Ford Kuga hatalmas tárolókapacitással és a legújabb technológiai megoldások teljes garmadájával rendelkezik, hogy megvalósíthassa álmait!

Részletes jellemzők

Ford Mustang

Ford Kuga2015-ben Magyarországra is megérkezik a Ford Mustang. Szentendrei márkakereskedésünkben Ön is megtekintheti ezt a kultikus járművet.

Részletes jellemzők

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford( at )kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford( at )bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail: ford( at )szeged.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford( at )szolnok.hovany.hu
további információk