tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

Az új Ford Galaxy-val az utazás új értelmet nyer!

Az új, EasyFold motoros ülésemelő funkció lehetővé teszi az ülések gombnyomásra történő fel- és lehajtását. Bőven van hely kinyújtózni és pihenni, a remekül kigondolt és kivételesen kényelmes utastérben élvezni fogja az utazás minden egyes kilométerét, variálható ülései akár hét személynek is elegendő helyet kínálnak!

Ha nagyra értékeli a prémium minőséget, az elegáns, mégis modern kialakítást, és a csúcstechnológiát, akkor váltson az új Ford Galaxy-ra, és élvezze a rendelkezésre álló tér szabadságát!

  • Az új Ford Galaxy
  • Az új Ford Galaxy
  • Az új Ford Galaxy
  • Az új Ford Galaxy

A MAGABIZTOSSÁG ÉS A KIFINOMULTSÁG MINTAKÉPE

A Galaxy intelligens kialakítását jellegzetes, áramvonalas forma, lekerekített vonalvezetés és üdítő részletek jellemzik.

A szuperkeskeny fényszóró, a krómozás és a hátsó spoiler az autónak elegáns stílust és hatékony teljesítményt kölcsönöznek.

Érdeklik a részletek?

TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓJA

Benzines vagy dízel hajtás? Bármelyiket is választja, a fejlett mérnöki munka és az intelligens technológia meggyőző teljesítményt és lenyűgöző üzemanyag-hatékonyságot tesz lehetővé.

  • A kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság érdekében mindkét választható EcoBoost benzinmotor egyesíti a közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a turbófeltöltés előnyeit.
  • Az új, 1,5 literes EcoBoost benzinmotor a forradalmi EcoBoost termékcsalád új tagja, amely alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és meggyőző 6,5 liter / 100 km-es üzemanyag-hatékonyság mellett is 160 LE-s teljesítményt ad le.
  • A 2,0 literes EcoBoost motor teljesítménye impozáns: 240 LE. A speciálisan beállított hangterelőnek köszönhetően a jellegzetes motorhangot nagy gázadáskor az utastérben is élvezheti.

 

Kipróbálná milyen érzés?

  • Díjnyertes EcoBoost benzinmotorok
  • A továbbfejlesztett, 2,0 literes TDCi motor

Könnyedén, gombnyomásra lehajtható ülések

Az innovatív, új EasyFold rendszer lehetővé teszi a második üléssor lehajtását egyetlen gombnyomásra. Az utolérhetetlen kényelmet biztosító, gombnyomásra működő EasyFold és a motoros ülésemelő funkciók felgyorsítják a nagyobb csomagok bepakolását, mivel a harmadik üléssor felemelhető vagy leengedhető.

Hatalmas panorámatető

Az új Galaxy extra felszereltsége a fényűző, kétrészes, üveg panorámatető, amely nyitáskor dönthető vagy becsúsztatható a hátsó tető alá, és világos, szellős belső teret biztosít. A tető beengedi a természetes fényt, míg a napfényvisszaverő üveg a bent ülőket megvédi a hőtől és a káros UV-sugárzástól. Az elektronikus működtetésű napellenző lehetővé teszi a tető gombnyomásra történő eltüntetését vagy megjelenítését.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Galaxy panorámatető

Érzékelő technológiák

Megérzi a veszélyt

A keresztforgalom jelzés egy teljesen új technológia, ami mostantól része a holttér információs rendszernek (BLIS). Amennyiben Ön kitolat valahonnan, és korlátozottan láthatók a forgalmi körülmények, a Keresztforgalom jelzés észleli a közeledő járműveket és figyelmeztető hangot ad ki. A technológia egy fényjelzést is felvillant az oldalsó visszapillantó tükrön (bal vagy jobb oldalon, a közeledő forgalom irányától függően).

Amíg Ön parkol, az oldalsó visszapillantókon lévő érzékelők észlelik a veszélyeket az autója mindkét oldalán, és figyelmeztetik Önt, hogy segítsék azok elkerülésében.

Többet szeretne tudni?

Fényszóróival jobban beláthatók a kanyarok

A Ford Dynamic LED fényszóró pontos és intenzív fényt biztosít, amely automatikusan alkalmazkodik a különféle útviszonyokhoz és vezetési helyzetekhez. A nappali menetfény is ezek közé tartozik. A hagyományos villogó indexlámpát pedig LED-futófényes irányjelző csík váltja fel, amelynek sorban felvillanó fényei jobban látható jelzést adnak.

Emellett az Elvakításmentes országúti fényszóró automatikusan beállítja magát úgy, hogy a többi vezetőt ne zavarja. Az új fényszórók az utat is követik, így a kanyarokban is jobb látási viszonyokat eredményeznek.

Ford Galaxy Dyanmic LED

Gyors jégtelenítés - Quickclear technológia

Az ügyes kis funkció segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is.

A rendszer másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt még akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alatt van.

Kipróbálná milyen érzés?

Quickclear jégtelenítés

Ford SYNC 2

SYNC 2 – A tökéletes kapcsolat

Speciális, kézhasználat nélküli és érintőképernyős megoldások.

A következő generációs Ford SYNC 2 lehetővé teszi a mobiltelefon és az MP3-lejátszó vezeték nélküli csatlakoztatását. A zenelejátszás, a telefonálás, a navigáció és a klíma egyszerű és értelemszerű beszédhang-parancsokkal vagy a 8-hüvelykes érintőképernyővel szabályozható.

Többet szeretne tudni?

Stresszmentes be- és kiparkolás

Különféle műszaki megoldásaival az Aktív parkolást segítő rendszer a párhuzamos parkolóhelyekre való bekormányozásnál többre is képes. A Kiparkolási segéddel (POA) a parkolóhely elhagyásakor is segít.

A Merőleges beparkolási rendszer (PPA) képes érzékelni, hogy a hely elegendő-e az autó számára, majd képes elvégezni a betolatást. A Parkolási oldalérzékelő segéd (SPA) figyelmeztet az esetleges oldalsó akadályokra is.

Kipróbálná milyen érzés?

Active Park Assist

Ford Galaxy utastér

Biztonság, kényelem és komfort

A Galaxy kényelmes, tágas és kifinomult belső térrel rendelkezik. Így az utazás nem fáradság többé, hanem pihenés.

Az intelligens kialakítás miatt minden vezérlőszerv, műszaki megoldás és tárolóhely tökéletesen kézre esik. A csúcsminőségű alapanyagok alkalmazása mellett minden részletre kiterjedő kidolgozottság jellemzi.

Élje át!

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford Galaxy pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford Galaxy

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.