tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

STÍLUSOS ÉS EGYBEN PRAKTIKUS

A KA+ kompakt külseje az egyéniségéről is árulkodik: praktikussága olyan dizájnelemekkel párosul, mint a jellegzetes Ford hűtőrács és a figyelemre méltó fényszórók.

  • Az új Ford Ka+
  • Az új Ford Ka+
  • Az új Ford Ka+

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz.

Fedezze fel, mennyi jó dolog történik majd, ha a KA+ az élete részévé válik – amellett, hogy valóban élvezheti vele a vezetés minden percét.

Érdeklik a részletek?

Jut hely mindenkinek

A KA+ kompakt városi autó létére meglepően tágas. A hátsó ülések elég szélesek ahhoz, hogy három személy is jól elférjen. De jó hírünk van a magasabb embereknek is: a tágas lábtérnek köszönhetően ugyanis, végre ők is maradéktalanul élvezhetik az utazást.

Kipróbálná milyen érzés?

Visszagurulásgátló rendszer (HSA)

Örömteli vezetés!

Könnyű és fürge. Agilis és magabiztos. A KA+ csodálatosan megfelel a kihívásoknak. Intelligens technológiák egész sora garantálja a könnyű és szórakoztató vezetést, és természetesen odafigyelnek az Ön és utasai biztonságára is. A városi vezetéstől a nagyobb kirándulásokig a KA+ gondoskodik arról, hogy a vezetés kellemes élmény legyen.

Örömteli vezetés a Ford Ka+-al

Egyszerű parkolni, szűk helyeken is

A KA+ elég kompakt és mozgékony ahhoz, hogy kis helyekre is könnyedén beállhasson vele. A hátsó parkolóradarral magabiztosan manőverezhet szűk helyeken is. A radar észleli, mikor van túl közel egy tárgyhoz, és hangjelzés kíséretében vizuális figyelmeztetést jelenít meg a középkonzolon. Parkoljon gond, és persze koccanás nélkül!

Kipróbálná milyen érzés?

EcoSport parkolóradar

Teljes körű védelem

Az ütközéselnyelő karosszéria mellett számos légzsák védi az autó utasait.

A két első légzsák mellett derékvédelemmel ellátott oldallégzsákokkal és fejvédelemmel ellátott függönylégzsákokkal is rendelkezik.

Ford Ka+ biztonság

Ford EcoSport variálható ülések

Elindulni egyszerű, még emelkedőn is

A Visszagurulásgátló a fékrendszer használatával megakadályozza, hogy a KA+ visszaguruljon emelkedőn induláskor. Amikor aktív, az autó 2-3 másodpercig mozdulatlan marad a fék felengedése után. Ez elég időt ad arra, hogy lábát átemelje a gázpedálra, és így könnyebben, egyszerűbben indulhat el emelkedőn, különösen akkor, ha Ön mögött is parkolnak.

Többet szeretne tudni?

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford Focus pedig a legkedveltebb autó a világon.

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.