tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » Jöjjön el és próbálja ki!

Ford Kuga

Az élet odakint vár rád. Készen állsz?

Lenyűgöző megjelenés, bámulatos hatékonyság és figyelemreméltó képességek. A Ford legmodernebb plug-in hibrid technológiájával készült, a vadonatúj Kuga már a tisztább, halkabb és kifinomultabb SUV-ok új generációjához tartozik. Intelligens vezetéstámogató rendszerei és különleges dizájnja egyedülálló vezetési élményt kínál az aktív életmód hívei számára.

  • Erős benzinmotor
  • Intelligens összkerékhajtás

Tiszta. Csendes. Erős.

Az új Kuga egyaránt jól teljesít a zsúfolt városi környezetben és a kanyargós vidéki utakon is. A jármű plug-in hibrid technológiája egy akkumulátor meghajtású elektromos motort kombinál egy 2,5 literes Duratec benzines motorral. A kétféle erőforrás együtt összesen 225 LE teljesítményre képes, miközben a jármű üzemanyagfogyasztása és CO2-kibocsátása is kiváló, mindössze 32g CO2/km (WLTP)/26g CO2/km (NEDC) marad.

A négyféle elektromos (EV) üzemmód közül választva bármikor eldöntheti, hogy kizárólag az elektromos motort (EV Now), a benzinmotort (EV Later), a kettő kombinációját (EV Auto) használja, vagy a benzinmotorral közlekedve útközben feltölti a hibrid akkumulátort (EV Charge). Így nemcsak bárhová könnyedén eljuthat, de a városokban is tisztábban, csendesebben és elegánsabban közlekedhet.

Érdeklik a részletek?

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Praktikus technológiai megoldások az intuitív, hangvezérléses SYNC 3-tól a gombnyomással kapcsolható rögzítőfékig.

Az intelligens rendszertől, ami segít fékezni, az ujjheggyel is könnyedén kezelhető sebességváltóig.

A Kugát számos új és továbbfejlesztett technológiával szereltük fel, és mindegyik azért dolgozik, hogy a vezetés biztonságosabb, gazdaságosabb és élvezetesebb legyen.

Tudjon meg többet!

  • Aktív parkolást segítő rendszer
  • City Safety rendszer
  • Ford SYNC 3

Utazzon kényelmesen!

  • Kézhasználat nélküli csomagtérajtó
  • Nyomógombos kézifék
  • Segítség a tolatásnál
  • Ford Easy-Fuel rendszer

A Kugával nemcsak biztonságosan és gazdaságosan utazhat, hanem kényelmesen is. A Ford legújabb technológiáinak hála Ön és utasai is az osztályon felüli kényelem luxusát élvezhetik, ha egy Kugát választanak útitársul.

Tankolt már úgy, hogy nem kellett a szennyezett tanksapkához érnie? Nyitotta már úgy ki a csomagteret, miközben mindkét kezében nehéz csomagok voltak? Zárta már le kulcsok nélkül autóját? Állított már be utasainak külön hőmérsékletet? A Ford Kugával mindezt megteheti.

 

Próbálja ki!

Ford Kuga SUV

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.