tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » Jöjjön el és próbálja ki!

Az új Ford Kuga

Az új Kuga végtelen lehetőségeket rejt.

Modern SYNC 3 rendszere a közelben zajló rendezvények és a környék éttermeinek jelzésével mindig új élményekre hívogat. Röpítse kíváncsisága bárhová, a Kugával kényelmesen célba ér. A 1,5 literes EcoBoost benzinmotor egyszerre nyújt nagy teljesítményt, egyenletesen gyors reakcióidőt, valamint kiváló üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást. Az Intelligens összkerékhajtás rendszernek és az Aktív ki-/beparkolást segítő automatikának köszönhetően, az új Kugát vezetni mindig hatalmas élmény.

  • Erős benzinmotor
  • Intelligens összkerékhajtás

Gazdaságos erő

Az új Ford Kuga meghajtásáról az új 1,5 literes EcoBoost benzinmotor gondoskodik. Ez a korábbi 1,6 literesnél is kisebb, de erősebb és gazdaságosabb motor tovább csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

A vadonatúj műszaki megoldások között megtalálható a közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a turbófeltöltés és az ikerfüggetlen, variálható vezérműtengelyi időzítés. Ezek segítik a motor agilis és egyenletes működését, hogy a vezetés még kellemesebb élmény legyen az Ön számára.

Érdeklik a részletek?

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Praktikus technológiai megoldások az intuitív, hangvezérléses SYNC 3-tól a gombnyomással kapcsolható rögzítőfékig.

Az intelligens rendszertől, ami segít fékezni, az ujjheggyel is könnyedén kezelhető sebességváltóig.

Az új Kugát számos új és továbbfejlesztett technológiával szereltük fel, és mindegyik azért dolgozik, hogy a vezetés biztonságosabb, gazdaságosabb és élvezetesebb legyen.

Tudjon meg többet!

  • Aktív parkolást segítő rendszer
  • City Safety rendszer
  • Ford SYNC 3

Utazzon kényelmesen!

  • Kézhasználat nélküli csomagtérajtó
  • Nyomógombos kézifék
  • Segítség a tolatásnál
  • Ford Easy-Fuel rendszer

A Kugával nemcsak biztonságosan és gazdaságosan utazhat, hanem kényelmesen is. A Ford legújabb technológiáinak hála Ön és utasai is az osztályon felüli kényelem luxusát élvezhetik, ha egy Kugát választanak útitársul.

Tankolt már úgy, hogy nem kellett a szennyezett tanksapkához érnie? Nyitotta már úgy ki a csomagteret, miközben mindkét kezében nehéz csomagok voltak? Zárta már le kulcsok nélkül autóját? Állított már be utasainak külön hőmérsékletet? A Ford Kugával mindezt megteheti.

 

Próbálja ki!

KUGA ST-LINE

Okos és kifinomult megjelenés magabiztos belsővel kombinálva.
A figyelemre méltó technológiáknak köszönhetően a vezetés kivételes élménnyé válik.

Ford Kuga SUV

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.