Ford Fiesta Van
Ford Fiesta Van

Ford Fiesta Van

A Ford Fiesta Van a legkeményebben dolgozó városi kisteherautó. Rakodási hosszúságával, szélességével, teherbírásával és fordulókörével maga mögé utasítja kategóriájának más kishaszongépjárműveit, de még így is rengeteg hely marad az autó elülső részében. A széles és magasra nyíló hátsó ajtónak és az alacsonyan elhelyezkedő rakodópadlónak köszönhetően a tágas rakodótérhez könnyű hozzáférni, továbbá a rácsos választófal lehajtásával hosszabb tárgyak is beférnek az autóba.

Belső

Ez a kisteherautó igazán praktikus és kényelmes utazást biztosítHelyezkedjen el kényelmesen a Ford Fiesta Van tágas terében, ahol mindent megtalál, amire csak szüksége van: a magasságban állítható vezetőülést, légzsákokat a vezető- és utasoldalon, blokkolásgátló fékeket, magasságban állítható szervokormányt és még egy tachométert (fordulatszámmérőt) is. További csúcstechnológiai eszközök segítik Önt munkanapjain, az esőérzékelő ablaktörlőktől és az automata fényszóróktól kezdve, a műholdas navigációs rendszeren keresztül a Bluetooth-os hangvezérléses rendszerig. Ez a kisteherautó igazán praktikus és kényelmes utazást biztosít.

Modellek

Valódi praktikus megoldást kínál bármilyen munkáhozA Fiesta Van, melynek tetszetős és erőteljes külseje tágas belsővel párosul, valódi praktikus megoldást kínál bármilyen munkához. Választható a megújult és hosszúéletű 1.5 Duratorq TDCi (75 lóerő) dízelmotorral vagy 1.25 (82 lóerő) benzinmotorral. Tapasztalja meg Ön is a Ford Fiesta rendkívüli lendületét.

Galéria

Árlista és katalógus

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford( at )kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford( at )bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail:ford( at )szeged.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford( at )szolnok.hovany.hu
további információk