Ford Transit Custom
Ford Transit Custom

Az új Ford Transit Custom az etalon

Az új Transit Custom rövidesen etalonnak számít majd a hatékonyság és a rakodótér méretét iletően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ügyfeleit. Nem véletlen, hogy megkapta az elismerő „Év Haszongépjárműve 2013" díjat.

Az új Transit termékcsalád középső tagja, a Transit Custom alacsony üzemanyag-fogyasztást kínál, amit elsősorban az olyan ECOnetic technológiai megoldásoknak köszönhet, mint az Auto-Start-Stop rendszer vagy az intelligens regeneratív töltés. Kényelmes és tartós belső tere megkönnyíti a mindennapokat – a fülke egyben mobil irodaként is funkcionál. Emellett a raktér mérete is egyedülálló. Függetlenül attól, hogy a fülkés, a duplafülkés, a Kombi vagy a Kombi Van változatot választja, számos különböző modern technológiai megoldást élvezhet, olyanokat mint a Ford SYNC Bluetooth-os kihangosító rendszer, az MP3/iPod-lejátszó és a telefoncsatlakoztató rendszer.

Az Év Haszongépjárműve 2013

Ford Transit CustomA lehetséges 133 pontból 117-et szerezve a vadonatúj Ford Transit Custom nyerte el a Hannoveri IAA Haszonjármű Kiállításon az 'Év Nemzetközi Haszonjárműve' díjat. A Transit Custom a negyedik Transit modell, amely elnyeri ezt a címet, amelynek birtokosa még a 2001-es és 2007-es Transit valamint a 2003-as Transit Connect. A 24 szakújságíróból álló zsűri magasra értékelte a vadonatúj Transit Custom stílusát, vezethetőségét, teherbírását, biztonságát és alacsony fenntartási költségét.

Kevésbé fárasztó, sokkal gazdaságosabb utak

Ford Transit CustomAz állítható sebességkorlátozóval ellátott tempomat segít, hogy ne lépje át a megengedett sebességkorlátot. Ezzel üzemanyagot takaríthat meg, minimalizálhatja a gyorshajtás kockázatát és – akárcsak a többi tempomat rendszernél – nem kell arra figyelnie, hogy mennyivel megy.

Minden, amire szüksége lehet a munkához menet közben

Ford Transit CustomA Transit Custom utasfülkéje olyan dolgokat tartalmaz, amik arra szolgálnak, hogy segítsék Önt a munkában. Ha például dupla első ülést választ, akkor a középső ülés egy kihajtható asztallal van felszerelve, ami kellően nagy ahhoz, hogy rátegyen egy laptopot vagy egy irattartót. A dupla első ülés alatti rejtett rekesz 93 liternyi tárolóhelyet biztosít; a műszerfalon pedig biztonságban tárolhatja mobiltelefonját vagy MP3/iPod-lejátszóját az erre kialakított rekeszekben (12 voltos csatlakozóaljzattal). Természetesen praktikus palack- és pohártartókat is talál az autóban.

Raktér méretek

Ford Transit CustomA Transit Custom raktere mindhárom térbeli kiterjedésben – hosszúság, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság – mércét állít kategóriájában. Ennek eredményeképpen könnyedén szállíthatók vele 8"x4"-es deszkák állítva és fektetve egyaránt, EURO raklapok és – egyedi térelválasztó-nyílásának köszönhetően – akár 3 méter hosszú elemek. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez csak a rövid tengelytávú (L1) változat. A hosszú tengelytávú (L1) változat 6,8 köbméternyi rakteret biztosít. A raktér nyílásmérete is páratlan: széles oldalajó nyílás és alacsony küszöb a hátsó ajtóknál. Ezenkívül a tolóajtók új mechanizmussal rendelkeznek, ami gondoskodik az ajtók nyitva tartásáról rakodás közben.

Galéria

Árlista és katalógus

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford( at )kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford( at )bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail:ford( at )szeged.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford( at )szolnok.hovany.hu
további információk