tovább a Ford Hovány oldalaira »Hovany.hu »
Többet szeretne tudni0

Az új Ford Mondeo ELÉRHETŐ márkakereskedéseinkbeN!

  • Az új Ford Mondeo
  • Az új Ford Mondeo
  • Az új Ford Mondeo

Karcsú és stílusos

A Ford Mondeo díjnyertes jellemzői a stílus és a tartalom tökéletes egyensúlyából erednek. Intelligens technológiákat sorakoztat fel, kívülről stílusos, a belső dizájn pedig az eleganciát ötvözi a sportossággal. Az 5 ajtós, a 4 ajtós és a kombi karosszéria változat egyaránt számos módosításon esett át a már eddig is lenyűgöző dizájnhoz képest.

Az új Ford Mondeo az erőátviteli berendezések és a figyelemre méltó technológiák lenyűgöző tárházát kínálja. Magabiztos megjelenésével és technológiai gazdagságával a Ford Mondeo a Ford európai zászlóshajója.

Érdeklik a részletek?

Innovatív technológia

Az új Mondeo sokkal teljesebb vezetési élményt kínál a továbbfinomított, erős és gazdaságos motoroknak köszönhetően. Legyenek bármilyenek is az igényei, meg fogja találni az Önnek leginkább megfelelő motor és váltó kombinációt!

Az Év Nemzetközi Motorja díj 2012,2013-as és 2014-es nyertese a Ford EcoBoost motorok belépésével, valamint az osztályelső dízelmotorokkal együtt az új Ford Mondeo jelentős mértékben megnövekedett teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot nyújt alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett.

Az új Ford Mondeo négyféle motorral, két benzinessel és két dízelmotorral kapható, amelyek többféle sebességváltóval is rendelhetők. Valamennyi Erőátviteli berendezés teljesíti az Euro 6 károsanyag-kibocsátási követelményeket (kivéve az 1.6 literes TDCi motort, amelyet 2015 áprilisában vált le az Euro 6-ot teljesítő 1.5 TDCi).

Kipróbálná milyen érzés?

  • Díjnyertes EcoBoost benzinmotorok
  • Ford Powershift váltóval
  • Start-stop rendszer a kisebb fogyasztásért

AKTÍV TECHNOLÓGIA

Az új Ford Mondeo-ban minden csúcstechnikai megoldás helyett kapott, a teljesség igénye nélkül:
alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, aktív fék, adaptív sebességtartó automatika, holttér információs rendszer, vezetőfigyelmeztető rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés és sávtartási segítség, tolatókamera.

Beláthatóbb kanyarok

A Ford Dynamic LED fényszóró nemcsak erős, de intelligens is. A rendkívüli hatékonyságú LED-ek intenzív fényt sugároznak, és a lámpák a kormány elfordításának megfelelően pontosan követik az utat. A „hagyományos” irányjelzőket is felváltotta egy fejlettebb és jobban látható helyettesítő megoldás: az indexeléskor sorozatban felvillanó LED-sorok.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Mondeo

Megnövelt biztonság

A teljesen új Mondeo két szélső hátsó ülése speciális biztonsági szolgáltatással szerelhető fel: légzsákos hátsó biztonsági övekkel. Ütközéskor az övek felfújódnak, és a hagyományos övekhez képest ötszörös testfelületen oszlatják el az ütközés erejét. A mellkast érő nyomás csökkentésével, valamint a nyak és a fej mozgásának befolyásolásával ez az innovatív műszaki megoldás a sérülések valószínűségének csökkentését igyekszik elérni.

Többet szeretne tudni?

A parkolás művészete

A következő generációs Active Park Assist nemcsak a párhuzamos, hanem a merőleges parkolást is egyszerűbbé teszi.

Ultrahangos érzékelői megállapítják, hogy befér-e a jármű, aztán számítógépes szoftver kormányozza helyére az autót. A műszaki megoldás még arra is figyelmeztet, ha olyan akadályt észlel, amely tolatásnál esetleg nem látszik.

Kipróbálná milyen érzés?

Belső harmónia

A Ford kinetikus dizájn az utastérre éppúgy jellemző, mint az autó külsejére. Az utastér központjában a középkonzol áll, mely áramvonalasabbá, letisztultabbá és vonzóbbá teszi az egész belső teret. A hangulat és a finom részletek egységes és megnyerő benyomást keltenek. A precízen integrált ajtónyitó mechanizmustól a levegőbeömlőkön át egészen a gombok aprólékos kidolgozásáig minden azt sugallja, hogy ez egy jól összerakott, elegáns jármű.

Ezenkívül az utastér tovább finomítható, hogy az még jobban megfeleljen az Ön ízlésének. A Ford Individual csomagok segítségével maximálisan testre szabhatja új Mondeóját (külső Individual csomagok szintén elérhetők). Ezek a csomagok többek között lenyűgöző, prémium minőségű bőrüléseket tartalmaznak, melyek világosbézs/fekete, bézs/sötétbézs, rozsdabarna/fekete és fekete színben állnak rendelkezésre.

Élje át!

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford Focus pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford Mondeo

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.