tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

ÚJ FORD mustang

Új Ford Mustang

Összetéveszthetetlenül Mustang

A vonalak, az ívek, a sziluett és persze az összkép: nincs más autó az utakon, amely a Ford Mustang közelébe érne, akár a Fastback, akár a Convertible változatot vezeti.

A minden korábbinál elegánsabb és tekintélyt parancsolóbb új Mustang újratervezett hűtőrácsa és motorháztetője nemcsak a hatásos külsőről gondoskodik, hanem áramvonalasabbá is teszi az autót, így fokozza a teljesítményét is. A jellegzetes sávok és a nappali menetfény pedig tovább fokozza a stílusos megjelenést.

Többet szeretne tudni?

LÉPJEN BE!

Kényelem, technológia és kifinomultság. Ez várja az új Mustang belsejében.

Elég csak egy pillantást vetni a vadonatúj, digitális, 12”-es műszerfalra, ami a vezetési módnak megfelelően változtatja megjelenését, vagy ott van például a stílusos, új Ford Power indítógomb, a harmonikus belső színek és a minőségi anyagok.

Kipróbálná milyen érzés?

Új Ford Mustang

Felszabadult. Convertible.

Élvezze a szél simogató érintését a magával ragadó Ford Mustang Convertible modelljében! A Fastback modell minden tulajdonságával és kiemelkedő teljesítményével rendelkező Convertible vezetése hozzáadott izgalmat nyújt, a nyitott tetőnek köszönhetően.

Ford Mustang Convertible

Szabályozható motorhang

A Mustang híres 5,0 literes V8 motorját, a teljesítmény további fokozása érdekében, nagy nyomású, közvetlen befecskendezéssel egészítettük ki. Ugyanígy növeltük a 2,3 literes EcoBoost motor túltöltését, miközben a károsanyag-kibocsátást sikerült csökkenteni. Bármelyik motor mellett dönt, választhatja mellé a lágy, de gyors 6-sebességes manuális váltót vagy a kifinomult 10-sebességes automata váltót is. Az Aktív szelepes kipufogóval az új Mustang motorhangja is szabályozható. Versenypálya üzemmódban például határozottabban búg és karakteresebb a felpörgés hangja is, míg békésebb környezetben választhatja a Csendes üzemmódot is.

Szívesen meghallgatná?

Szabályozható motorhang

Új Ford Mustang

Zökkenőmentes, gyors reakció

Mind az 5,0 literes V8, mind a 2,3 literes EcoBoost motorváltozatnál elérhető a 6-sebességes manuális váltó a 10 sebességes automata váltó mellett.

Az 1-es sebességfokozat tökéletes gyorsulást eredményez álló helyzetből, míg a gyorsító áttételt biztosító 6. sebességfokozat a javuló üzemanyag-hatékonyság érdekében nagyobb sebesség esetén csökkenti a motor fordulatszámát. A sebességváltót jellemző könnyed és pontos váltás és a fokozatok közti kis távolságok a bizonyítékai annak, hogy ezt a váltót arra tervezték, hogy Ön kihozhassa Mustangjából a maximális teljesítményt.

Többet szeretne tudni?

Ford Mustang

Saját Mustang. Saját beállítások.

Saját Mustang. Saját beállítások.

A MyMode segítségével eltárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve például a kormányzásra, a z Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításaira, a váltóvezérlésre (csak automata váltó esetén) vagy az Aktív kipufogó intenzitására vonatkozó adatokat is.

Többet szeretne tudni?

Ford Mustang GT

Ford Mustang ülések

Extra kényelem az állítható, fűtött ülésekkel

Az elektronikus szabályozásnak köszönhetően az időjárástól függetlenül mindenki kényelmesen érezheti magát a Mustang üléseiben. Az első ülésekhez extraként fűtést is választhat, így télen is melegben utazhat.

Többet szeretne tudni?

Ford Mustang Start-Stop

Egy gombnyomás, és be is indul

A Mustang automatikusan érzékeli a kulcs jelenlétét még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

Többet szeretne tudni?

 

Ford Mustang

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.