tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » Jöjjön el és próbálja ki!

Az új Ford Ranger

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes.

Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését. Közismert praktikusságához kiemelkedő teljesítmény, üzemanyag-hatékonyság és kiváló műszaki megoldások sora társul - és egy stílus, ami önmagáért beszél.

A CÉLNAK TÖKÉLETESEN MEGFELELŐ KIALAKÍTÁS

Stílusos, mégis masszív. Határozott, mégis kifinomult. Praktikus, mégis lenyűgöző.

Az új Ranger megjelenése a tartalom és a forma egységének köszönhetően praktikus, mégis vonzza a tekintetet.

Tudjon meg többet!

  • Ford Fiesta 2014 design
  • Ford Fiesta 2014 design
  • Ford Fiesta 2014 design
  • Ford Fiesta 2014 design
Intelligens összkerékhajtás rendszer

Masszív felépítés

Akár 1200 kg*-t bír el, akár 3500 kg**-t elvontat és akár 800 mm mély vízen is képes átgázolni - az új Ranger tényleg kőkemény lett.

Minden nap, akár a legmostohább körülmények között és a legkeményebb munkáknál is számíthat rá - anélkül, hogy a kivételes vezetési élményről le kellene mondania.

*A bruttó teherbírás függ a választott modelltől és a helyi piac aktuális kínálatától
** Maximális, vontatható, fékezett vontatmány esetén. 2,2 TDCi, 160LE, vagy 3,2 TDCI 200LE motorok estén, 4x4 meghajtás estén.

Érdeklik a részletek?

Ford Ranger Black Edition

Az új Ford Ranger Black Edition az Önben lakó lázadót szólítja meg. Szemkápráztató Shadow Black fényezésével, 17"-os könnyűfém keréktárcsáival és fekete látványelemeivel a Black Edition olyan megjelenést biztosít, amely az összes tekintetet magára vonzza. Egy valóban lenyűgöző összkerékhajtású pick-up.

Ford Ranger Black Edition
Ford Ranger motor

Ellenálló és elegáns

A Ranger külseje pont olyan erős és ellenálló, mint ahogy azt egy ilyen autótól elvárnánk.

A Ford Ranger Black Edition különleges megjelenését a nevét adó elegáns, fekete fényezés adja. A keréktárcsáktól a tetősínekig, a hűtőrácstól a ködlámpák szegélyéig minden éjfekete. Mi az egyetlen kivétel? A limitált kiadású króm embléma.

Érdeklik a részletek?

Kényelmes, könnyen irányítható és vezethető

A csábító fekete szín nemcsak a Ford Ranger Black Edition külsejét határozza meg – a kormánykeréktől a kárpitozásig, a műszerfaltól a prémium bőrülésekig minden varázslatosan fekete.

Az autó belső terének alapfelszereltségébe tartozik több különleges szolgáltatás is: ilyen például a fejlett Ford SYNC 3 rendszer, amellyel beszédhanggal vagy az érintőképernyőn is kezelheti telefonját, zenelejátszóját vagy navigációs berendezését.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Ranger

Ford Ranger motor

Erősebb és hatékonyabb dízelmotorok

A 2,2 literes TDCI Duratorq dízelmotor már bizonyított a terepen teljesítmény, erő és megbízhatóság tekintetében, s most teljesítményét és hatékonyságát is fokoztuk. A 130 LE, 6 sebességes manuális, illetve a 160 LE, 6 sebességes manuális vagy a 6 sebességes automata váltó egyaránt választható.

Még nagyobb teljesítményre van szüksége? Akkor válassza az extra 3,2 literes TDCi Duratorq dízelmotort, amely 200 LE teljesítményt és 470 Nm nyomatékot biztosít.

Akár 6,5l/100km üzemanyag-fogyasztás és 182g/km CO2 kibocsátás is lehetséges a 2,2 TDCi 130LE motor esetén.

Érdeklik a részletek?

Impozáns vontatható tömeg

A jármű Bruttó teherbírásának* 1207 kg és 3500 kg vontatható tömegének** köszönhetően a legnehezebb feladatok és problémák is megoldhatók, a legormótlanabb rakomány is elszállítható vagy elvontatható.

Ford Ranger terepen

*A bruttó teherbírás függ a választott modelltől és a helyi piac aktuális kínálatától
** Maximális, vontatható, fékezett vontatmány esetén. 2,2 TDCi, 160LE, vagy 3,2 TDCI 200LE motorok estén, 4x4 meghajtás estén.

KÖNNYEBB MINDENNAPOK

  • SYNC2 és belső kialakítás
  • Tolatókamera

A parkolást segítő szolgáltatásoktól a megfelelő hőmérséklet beállításán át a tökéletes útvonal megtalálásáig… Az új Ranger minden egyes műszaki megoldása valóban hasznos célt szolgál.

Az új Ranger megrősített utasterében alapfelszereltségként vezető és utasoldali, oldalsó és vezetői térdlégzsák egyaránt gondoskodik az utasok és a sofőr védelméről.

A kifinomult Elektromos menetstabilizálónak köszönhetően könnyebb irányítás alatt tartani a járművet. Az autót csúcstechnológiájú riasztó védi lopás ellen.

Próbálja ki!

Ütközésre figyelmeztető rendszer

Az Ütközésre figyelmeztető rendszer mindig előre néz Ez a rendszer figyelmeztetheti a vezetőt, ha az elöl haladó járművel való ütközés veszélyét észleli, így segíthet a baleset elkerülésében.* Az új Ranger elején elhelyezett radar érzékeli az azonos irányba lassabban haladó járműveket, és azok gyors közeledése esetén látható és hallható jelzést ad. A járművezetői reakció elmaradása és a másik jármű további közeledése esetén az új Ranger fokozza a fékrásegítés érzékenységét, így még enyhe fékezés esetén is automatikusan nagyobb fékerőt hoz létre a gyorsabb megállás érdekében.

* Ez a rendszer kiegészítő járművezetési segédrendszernek készült. Nem pótolja a járművezető figyelmét, ítélőképességét, és nem váltja ki a fékpedál használatát. Ez a rendszer automatikusan NEM kezdi el lefékezni a járművet. Ha a járművezető nem lép a fékpedálra, az ütközéshez vezethet.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Ranger

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.