tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » Jöjjön el és próbálja ki!

Az új Ford Ranger

A Ford Ranger pick-up két dologról híres: bárhova elmegy és bármire képes.

Az új Ranger tervezési, funkcionális és műszaki fejlesztései egy célt szolgálnak: e hírnév öregbítését. Közismert praktikusságához kiemelkedő teljesítmény, üzemanyag-hatékonyság és kiváló műszaki megoldások sora társul - és egy stílus, ami önmagáért beszél.

A CÉLNAK TÖKÉLETESEN MEGFELELŐ KIALAKÍTÁS

Stílusos, mégis masszív. Határozott, mégis kifinomult. Praktikus, mégis lenyűgöző.

Az új Ranger megjelenése a tartalom és a forma egységének köszönhetően praktikus, mégis vonzza a tekintetet.

Tudjon meg többet!

  • Ford Fiesta 2014 design
  • Ford Fiesta 2014 design
  • Ford Fiesta 2014 design
  • Ford Fiesta 2014 design
Intelligens összkerékhajtás rendszer

Masszív felépítés

Akár 1200 kg*-t bír el, akár 3500 kg**-t elvontat és akár 800 mm mély vízen is képes átgázolni - az új Ranger tényleg kőkemény lett.

Minden nap, akár a legmostohább körülmények között és a legkeményebb munkáknál is számíthat rá - anélkül, hogy a kivételes vezetési élményről le kellene mondania.

*A bruttó teherbírás függ a választott modelltől és a helyi piac aktuális kínálatától
** Maximális, vontatható, fékezett vontatmány esetén. 2,2 TDCi, 160LE, vagy 3,2 TDCI 200LE motorok estén, 4x4 meghajtás estén.

Érdeklik a részletek?

Ford Ranger RAPTOR

Ez nem egy hétköznapi pick-up. Ez egy szuper pick-up. A Ford Ranger Raptor egy terepre született vérbeli kalandor. Minden részét úgy tervezeték meg, hogy uralja az utat - legyen az bármilyen. Egyedülálló a maga nemében.

Ford Ranger Black Edition
Ford Ranger motor

Hódításra tervezték

Ahogy helyet foglal a Raptor egyedileg tervezett, kényelmes ülésein, rögtön érezni fogja, hogy ez nem egy hétköznapi pick-up. A különböző intelligens rendszerek és fejlett technológiák egyedülálló vezetési élményt kínálnak Önnek, ami semmi máshoz nem fogható. Ráadásul mindössze egyetlen gombnyomással aktiválhatja a hatékony új Terepvezérlési rendszert is, ami a jármű félelmetes képességeit a 6 különböző tereptípushoz optimalizálja. A Normál üzemmód, a Sport üzemmód, a Fű, Kavics és Hó üzemmód, a Sár és Homok üzemmód, valamint a Szikla üzemmód mellett az igazán kemény off-road élményekhez választhatja a különleges Baja üzemmódot is.

Érdeklik a részletek?

Teljesítmény mindenek felett

A Ford Ranger Raptor az erőteljes terepképességeket egyesíti a GT szupersportkocsikat és a Focus RS-t is átható Ford Performance DNS-sel.

A Ford 2.0 literes EcoBlue dízelmotor precízen megtervezett, speciális bi-turbó változatát egy 10-sebességes automata váltóval és kormányra szerelt sebességváltóval párosítottuk. Az eredmény: egyedülálló vezetési élmény. A speciális terepjáró gumiabroncsok segítségével Ön bármilyen terepet meghódíthat a magas homokdűnéktől a sűrű sártengereken és sebes folyású gázlókon át egészen a sziklás és meredek hegyi utakig.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Ranger

Impozáns vontatható tömeg

A jármű Bruttó teherbírásának* 1207 kg és 3500 kg vontatható tömegének** köszönhetően a legnehezebb feladatok és problémák is megoldhatók, a legormótlanabb rakomány is elszállítható vagy elvontatható.

Ford Ranger terepen

*A bruttó teherbírás függ a választott modelltől és a helyi piac aktuális kínálatától
** Maximális, vontatható, fékezett vontatmány esetén. 2,2 TDCi, 160LE, vagy 3,2 TDCI 200LE motorok estén, 4x4 meghajtás estén.

KÖNNYEBB MINDENNAPOK

  • SYNC2 és belső kialakítás
  • Tolatókamera

A parkolást segítő szolgáltatásoktól a megfelelő hőmérséklet beállításán át a tökéletes útvonal megtalálásáig… Az új Ranger minden egyes műszaki megoldása valóban hasznos célt szolgál.

Az új Ranger megrősített utasterében alapfelszereltségként vezető és utasoldali, oldalsó és vezetői térdlégzsák egyaránt gondoskodik az utasok és a sofőr védelméről.

A kifinomult Elektromos menetstabilizálónak köszönhetően könnyebb irányítás alatt tartani a járművet. Az autót csúcstechnológiájú riasztó védi lopás ellen.

Próbálja ki!

Ütközésre figyelmeztető rendszer

Az Ütközésre figyelmeztető rendszer mindig előre néz Ez a rendszer figyelmeztetheti a vezetőt, ha az elöl haladó járművel való ütközés veszélyét észleli, így segíthet a baleset elkerülésében.* Az új Ranger elején elhelyezett radar érzékeli az azonos irányba lassabban haladó járműveket, és azok gyors közeledése esetén látható és hallható jelzést ad. A járművezetői reakció elmaradása és a másik jármű további közeledése esetén az új Ranger fokozza a fékrásegítés érzékenységét, így még enyhe fékezés esetén is automatikusan nagyobb fékerőt hoz létre a gyorsabb megállás érdekében.

* Ez a rendszer kiegészítő járművezetési segédrendszernek készült. Nem pótolja a járművezető figyelmét, ítélőképességét, és nem váltja ki a fékpedál használatát. Ez a rendszer automatikusan NEM kezdi el lefékezni a járművet. Ha a járművezető nem lép a fékpedálra, az ütközéshez vezethet.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford Ranger

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.