Referenciák

Génbank-Semex Magyarország Kft.

12 évvel ezelőtt egy másik márkát kellett elhagynunk, mert fődarabok, illetve jelentősebb alkatrészek meghibásodása esetén gyakran két-három hónapig nem tudták beszerezni az alkatrészt.

A Ford Hovány biztosított arról, hogy flotta vásárlásaink autóival nem fordulhat elő ez a helyzet.

Amennyiben néhány igen ritka esetben mégis hosszabb ideig nélkülözni kell munkaeszközeinket, ingyenes csereautót biztosít a számunkra.

Szerviz szolgáltatásuk gyors, minőségi és megbízható, ez a legfontosabb szempont az Önökkel való együttműködésben.

Nem másodsorban, de flottakedvezmény és szerviz-díj kedvezmény biztosításával úgy érezzük,valóban kiemelt partnerként kezelik Cégünket.

Génbank-Semex Magyarország Kft. Veres Zoltán
ügyvezető
Génbank-Semex Magyarország Kft.

Feed Org Bt.

Emlékezetem szerint 2000. óta folyamatos a kapcsolat a cégeink között. Mindig elégedett voltam a szolgáltatásaikkal, ajánlataikkal.

Jelenleg is több gépjárművet (melyeket Önöknél vásároltam) a békéscsabai Ford Hovány-nál szervizelnek, szükség esetén javítanak.

Pontos, gyors és korrekt munkát végeznek, az esetleges reklamációkra gyorsan, rugalmasan reagálnak.

Feed Org Bt. Pertich Antal
Feed Org Bt.

Félegyházi Pékség

2008 májusában kezdődött a flotta beruházási és flottabővítési együttműködés a Hovány-csoporttal. Kiemelt fontosságúnak tekintettük a fejlesztést a biztonságos szállítás érdekében. Az eltelt hét év minket igazolt, a Ford Hoványnál megtaláltuk azt a beszerzési forrást, ami az ügyfelek minőségi kiszolgálásához szükséges. Talán nem is kell hangsúlyozni, hogy a sütőiparban az áruk frissessége miatt mennyire fontos a problémamentes szállítás. Naponta többször visszük termékeinket a partnerekhez, nem lehet fennakadás. Ezért nem csak az autók minősége fontos, hanem a szerviz, karbantartás színvonala is. Ezt pedig a Ford autóiban és a Hovány-csoport szolgáltatásában találtuk meg.

Félegyházi Pékség Csikász János
ügyvezető
Félegyházi pékség

Micra-Metripond Kft.

2014-es év végén döntöttünk autóflottánk teljes megújítása mellett. A flottánk nem nagy, de több különböző kategóriájú autókat tartalmazza a Van-eken, a kisebb dobozos és nagy dobozos autókon át a személyautóig. Ezért kizárólag olyan márka jöhetett szóba, amelynek mindez szerepel a kínálatába. Az ár mellett fontos szempont volt a megbízhatóság illetve a márkakereskedés rugalmassága is, mert néhány autóra azonnal szükségünk volt, míg néhányat csak később kívántunk beszerezni, a helyzetet tovább bonyolította, hogy a járművek finanszírozása is különbözött. Ezen szempontok alapján hoztuk meg döntésünket és választottuk partnerként a Ford Hovány Kft. szegedi telephelyét. A együttműködésünk eddig zökkenőmentes volt, és látva a csapat hozzáállását azt gondolom hosszútávon az is fog maradni

Micra-Metripond Kft. Novák Zoltán
ügyvezető
Micra-Metripond Kft.

AQUAPLUS Kútfúró, Építő és Termál-energetikai Kft.

2005 óta vagyunk partnerkapcsolatban a Hovány Kft-vel. Tevékenységünk miatt nagy flottára van szükségünk , amihez elengedhetetlen a márkakereskedés rugalmassága és segítőkészsége a beszerzésnél. Elégedettek vagyunk a Ford Hovány munkájával , mindig készségesen a rendelkezésünkre álltak az autók vásárlásánál és szervizelésénél is. Jelenleg közel 50 autót meghaladó flottával rendelkezünk.

AQUAPLUS Kútfúró, Építő és Termál-energetikai Kft. Bálint Erika
ügyvezető
AQUAPLUS Kft.

Bácsvíz Zrt.

Vállalatunk a gépjárműveit amelyek többek között kisteher és személyautók a Ford Hoványnál vásároltuk, ugyanis az elvásásainkat szem előtt tartották és mindenben készségesen álltak rendelkezésünkre.
Az autókat a kért időben megkaptuk, az elvárt minőségben és formában.

Bácsvíz Zrt.

Éma gép Kft.

Köszönetünket szeretnénk kinyilvánítani cégük és munkatársaik felé.
Megbízható, terepképes autót kerestünk cégünk számára. A Ford Hoványnál kedvező árajánlatot, gyors és hozzáértő ügyintézést kaptunk, melynek köszönhetően rövid időn belül hozzájuthattunk az új Fordunkhoz.
Köszönjük munkatársaiknak a kedves, segítőkész és gördülékeny ügyintézést.

Ilyés Artúr
Éma gép Kft.

C&L Flóra Kft.

Folyamatosa fejlődő vállalkozásunk számára kerestünk egy rugalmas kisteherautót, amely dinamikus és rendelkezik a személygépkocsik kényemével , ugyanakkor akár egy hirtelen felmerülő igény esetén is bevethető egy Szolnok-Bécs útvonalon, s ami egyben gazdaságos is.
Ezt a "2013 év Haszonjárműje " díjat elnyert Ford Customban találtuk meg. A Ford Hoványtól mindenre kiterjedő információt és egy nagyon kedvezményes árajánlatot kaptunk, amelynek nem tudtunk ellenállni.

Varjú Ákos
ügyvezető
C&L Flóra Kft.

Bravos Coffee

A Hovány Kft. munkatársaihoz mindig bizalommal fordulhatok. Új gépjárműpark cseréjével és szervizeknél is velük együtt dolgozunk.
Rugalmasságuk és szakértelmük példaértékű

Bravos Coffee Bretka István
áruforgalmi vezető
Bravos Coffee

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az interneten keresztül

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford( at )kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford( at )bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail: ford( at )szeged.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford( at )szolnok.hovany.hu
további információk