tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu »
Többet szeretne tudni?

BEMUTATKOZIK A FORD S-MAX

A tágas és stílusos kabinjában heten utazhatnak, miközben az autó a kisebb járművek fürgeségét és vezetési élményét nyújtja: a vadonatúj S-MAX-ban debütál az európai piacon a Ford Adaptív Kormányzása, míg az autó alacsonyabb CO2-kibocsátásáról és kategóriaelső menetdinamikájáról egy 1,5 literes EcoBoost benzinmotor és egy továbbfejlesztett 2,0 literes TDCi dízel erőforrás gondoskodik.

Első ízben rendelhető meg a Dinamikus LED Fényszóró a Vakításmentes Távfény funkcióval, emellett a szegmensben elsőként tűnik fel a felszereltségi listán az Ütközés Előtti Asszisztens. A vadonatúj S-MAX kabinjában 32 különféle üléskombináció alakítható ki, s az autó a szegmensben elsőként kínál Easy-Fold ülésrendszert a második és a harmadik üléssorokban.

  • Az új Ford S-MAX
  • Az új Ford S-MAX
  • Az új Ford S-MAX

Új formavilág

A Ford dizájn-csapata továbbfejlesztette az eredeti S-MAX eleve friss és szemet gyönyörködtető formáját, még dinamikusabbá és vonzóbb megjelenésűvé varázsolva az autót.

Az S-MAX hatásos oldalnézete és látványos kontúrú oldalablakai vonzó látványt teremtenek, aminek hatását tovább fokozza a jellegzetes LED Nappali Világítás és az autót szélesebbnek láttató LED hátsó lámpatestek, amelyeket selyemfényű krómozású díszléc köt össze. A hátsó lökhárítókba integrált kipufogóvégek között modern, sportos formavilágú diffúzor húzódik.

Érdeklik a részletek?

Kényelemben utazni

Az öt- és hétüléses változatban is megrendelhető új S-MAX kifejezetten kényelmes és funkcionális. Az Easy-Fold rendszer segítségével mindegyik hátsó üléstámla síkba dönthető, s ehhez csupán egyetlen gombot kell megnyomni a vezérlőpanelen. Az Easy-Entry második üléssor ülései egy érintéssel elmozdíthatók, hogy utat nyissanak a harmadik üléssorba.

A karcsú és sportos külső dizájnhoz a “Dinamikus Szentély” filozófiája szerint megformált utastér tartozik a szegmens első Ford Multikontúr Üléseivel az első üléssorban, és saját klímavezérléssel a hátul ülők számára.

 

Kipróbálná milyen érzés?

Ford S-MAX variálható utastér

Érzékelő technológiák

Intelligens összkerékhajtás

Az intelligens összkerékhajtás (AWD) meghatározza a különféle nedves, száraz vagy épp jeges terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia az igényeknek megfelelően az első vagy a hátsó kerekekre is képes meghajtást juttatni. Ez az „igény szerinti nyomaték” rendszer kivételes kezelhetőséget és jobb hatékonyságot biztosít és magabiztos vezetést változékony körülmények között is.

Többet szeretne tudni?

A hatodik érzék maga a technológia

A vadonatúj S-MAX-ban kamera, radar és ultrahangos eszközök működtetik a 16 fontos vezetősegítő technológiát, amelyek segítségével az autós biztonságosabban uralhatja az autót.

Innovatív technológiák biztosítják Önt, hogy menet közben olyan könnyedén kapcsolódjon az úthoz, mint a zenéihez, üzeneteihez és hívásaihoz.

Az új Ford C-MAX-ban minden csúcstechnikai megoldás helyett kapott, a teljesség igénye nélkül:
alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, aktív fék, adaptív sebességtartó automatika, holttér információs rendszer, vezetőfigyelmeztető rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés és sávtartási segítség, tolatókamera.

Ford S-Max vezetőtámogató rendszerek

Adaptív Kormányzás

Az új S-MAX modellben mutatkozik be először az európai piacon a Ford új, precíz Adaptív Kormányzása, ami a legkanyargósabb utakon is feledhetetlen élménnyé varázsolja az autózást.

A rendszer a vezető kormánymozdulata – vagyis a volán elforgatásának mértéke – és az első kerekek elmozdulása közti arány folyamatos változtatásával optimalizálja a kormányreakciót. Alacsonyabb sebességtartományokban (például amikor az autó egy parkolóhelyre áll be, vagy szűk térben manőverez) az autó agilisabban, könnyebben kanyarodik. Nagyobb sebességnél az S-MAX simábban és precízebben reagál a vezető parancsaira.

Kipróbálná milyen érzés?

Ford S-Max adaptív kormányzás

Érzékelő technológiák

Megérzi a veszélyt

A keresztforgalom jelzés egy teljesen új technológia, ami mostantól része a holttér információs rendszernek (BLIS). Amennyiben Ön kitolat valahonnan, és korlátozottan láthatók a forgalmi körülmények, a Keresztforgalom jelzés észleli a közeledő járműveket és figyelmeztető hangot ad ki. A technológia egy fényjelzést is felvillant az oldalsó visszapillantó tükrön (bal vagy jobb oldalon, a közeledő forgalom irányától függően).

Amíg Ön parkol, az oldalsó visszapillantókon lévő érzékelők észlelik a veszélyeket az autója mindkét oldalán, és figyelmeztetik Önt, hogy segítsék azok elkerülésében.

Többet szeretne tudni?

Kézhasználat Nélkül Nyitható Csomagtérajtó

Az S-MAX-hoz most először rendelhető meg a Kézhasználat Nélkül Nyitható Csomagtérajtó, ami úgy is nyitható vagy zárható, hogy az autós meglendíti lábát a hátsó lökhárító alatt.

Tavaly az új Ford Kuga vásárlóinak fele választotta ezt az opciót, miután az autó elsőként jelent meg középméretű SUV-k európai piacán ezzel a technológiával.

Kipróbálná milyen érzés?

Kézhasználat Nélkül Nyitható Csomagtérajtó

Ford SYNC 2

SYNC 2 – A tökéletes kapcsolat

Az új C-MAX családban is elérhető a SYNC 2 hangvezérlésű csatlakozási rendszer, ami segít, hogy az autós a kezét a volánon, tekintetét pedig az úton tartsa.

A Ford fejlett berendezéséhez tartozó nagy felbontású, 8 colos, színes érintőképernyővel és a fejlett hangvezérléssel még könnyebben kezelhetők az audiorendszer, a navigáció, a klímaberendezés és a rendszerhez csatlakoztatott mobiltelefon funkciói. A SYNC 2 navigációs rendszert a HERE térképszolgáltató támogatja.

Többet szeretne tudni?

Ford Adaptív Fényszórórendszer

Az Adaptív LED Fényszóró technológia a Ford Adaptív Fényszórórendszerének használatával mindig a pillanatnyi forgalmi helyzetnek megfelelően állítja be a fénycsóva irányát.

A Vakításmentes Távfény technológia nemcsak a szembejövő, hanem a távolodó járműveket is érzékeli, és az adaptív LED fényszórókat úgy állítja be, hogy azok ne vakítsák el a többi autóst, miközben maximális fényerővel világítja meg a többi területet.

Ford Adaptív Fényszórórendszer

A parkolás művészete

A következő generációs Active Park Assist nemcsak a párhuzamos, hanem a merőleges parkolást is egyszerűbbé teszi.

Ultrahangos érzékelői megállapítják, hogy befér-e a jármű, aztán számítógépes szoftver kormányozza helyére az autót. A műszaki megoldás még arra is figyelmeztet, ha olyan akadályt észlel, amely tolatásnál esetleg nem látszik.

Kipróbálná milyen érzés?

Active Park Assist

  • Az új Ford S-MAX
  • Az új Ford S-MAX
  • Az új Ford S-MAX

Biztonság, kényelem és komfort

A kifinomult és dinamikus hangulatú utastér hangsúlyos elemei közül fontos megemlíteni a határozott formavilágú középkonzolt, amely a műszerfal felső részéről ível lefelé, a kesztyűtartó fölötti alumínium betétet, valamint a második és harmadik üléssor ‘stadion-stílusát’. A nyitott hatású, levegős utaskabinban panoráma tető növeli a térérzetet, az intelligens tervezésű, vékonyabb háttámlával kialakított üléseknek köszönhetően pedig érezhetően nagyobb lett a hátsó lábtér.

Bármerre nézünk is a vadonatúj S-MAX utasterében, mindenütt lágy tapintású anyagokat és mutatós varrásokat találunk. A szennyeződést taszító bevonattal ellátott kárpitok jól bírják a mindennapos családi használatot, s a tartóssági tesztek még arra is kiterjedtek, milyen mértékben állnak ellen ezek az anyagok a sárnak vagy a kávéfoltoknak.

Élje át!

Henry Ford kézjegye

Érdekességek, információk

A márka jelenleg 112 éve képviselteti magát a piacon, így kijelenthetjük hogy jelentős múlt áll az autók mögött.

A Ford 5. éve folyamatosan piac vezető szerepet tölt be Magyarországon, ezzel együtt 5 alkalommal választották meg az év autójának a Fordot. A Ford Fiesta 3. éve a Európa legnépszerűbb kisautója a kategóriájában, a Ford C-MAX pedig a legkedveltebb autó a világon.

Ford S-MAX

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.