Szerviz


Akciók

AkciókÉlvonalbeli szervizünkben képzett munkatársak, a legjobb műszerek és eszközök állnak rendelkezésre, hogy autóját profi módon karbantartsák. Ezt a tevékenységet időszakosan és telephelyenként természetesen kedvezményekkel és akciókkal is megtámogatjuk.

Tovább

Bejelentkezés

BejelentkezésOnline bejelentkező űrlapunk kitöltésével és elküldésével könnyen-gyorsan kapcsolatba léphet velünk. A kérdőív kitöltésével lerövidítheti az ügyintézést, hiszen itt minden szükséges adatot megadhat munkatársainknak, akik ez alapján gyorsan megkeresik Önt.

Tovább

Ford Motorcraft 5+

Ford Motorcraft 5+ A Motorcraft 5+ szolgáltatást a garanciaidőn túli, 5 évesnél idősebb személyautókhoz ajánljuk. Biztos lehet benne, hogy a Ford Motorcraft 5+ Szerviz Program az Ön korosodó Fordjának a lehető legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtja.

Tovább

Szolgáltatások

SzolgáltatásokIdekattintva megtudhatja, hogy az egyes telephelyeinken - Kecskeméten, Békéscsabán és Szegeden - milyen szervizszolgáltatásra adhat megbízást, a garanciális és azon túli javításoktól, a karosszéria-munkákon és autóápoláson át, az alkatrész-értékesítésig.

Tovább

Alkatrészek

AlkatrészekEbben a menüpontban megtekinthető aktuális alkatrész-ajánlatunk. Az egyes almenüpontokban a kiemelt ajánlatainkat találja, ha más érdekli, online is kapcsolatba léphet munkatársainkkal, akik készséggel válaszolnak megkeresésére.

Tovább

Karosszéria javítás

Karosszéria javításProfesszionális karosszéria javítás és fényezés szervizeinkben. Békéscsabán, Szegeden, Kecskeméten, Szolnokon és Szentendrén.

Tovább

Assistance

AssistanceNagyon fontos, hogy átvizsgált, megfelelően karbantartott autóval vágjunk bele az előttünk álló utazásokba, ezért most egy különleges ajánlattal várjuk Önt.

Tovább

Szerviz

Elérhetőség

 

Látogasson el hozzánk

Ford Budapest 2000 Szentendre,
Kalászi út 1.

Tel.: +36 26/999-300
E-mail: ford( at )budapest.hovany.hu
további információk

Kecskemét 6000 Kecskemét,
Szent László krt. 79.

Tel.: +36 76/487-300
E-mail: ford@kecskemet.hovany.hu
további információk

Békéscsaba 5600 Békéscsaba,
Almáskerti Ipari Park 7.

Tel.: +36 66/523-000
E-mail: ford@bekescsaba.hovany.hu
további információk

Szeged 6728 Szeged,
Algyői út 40.

Tel.: +36 62/556-300
E-mail: szeged@szolnok.hovany.hu
további információk

Szolnok 5000 Szolnok,
Bercsényi utca 1.

Tel.: +36-56/801-052
E-mail: ford@szolnok.hovany.hu
további információk