tovább a Ford Hovány oldalaira » Hovany.hu » MNB 2.5% kamat cégeknek haszongépjárművekre

Ford Transit

 • A energiaosztály
 • Az új 2, 2 literes TDCi dízelmotor
 • Az L2 és L3 tengelytávú Transit fordulóköre mindösszesen 11,9 m
 • Alacsonyabb fogyasztás az Auto-Start-Stop rendszernek köszönhetően
 • Sebességváltás-jelző az üzemanyag-hatékony sebességváltáshoz

Költséghatékonyság!

A kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználást, nagy teljesítményt és nyomatékot az új 2, 2 literes TDCi dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek biztosítják. A Transit tervezése során fő szempont volt, hogy az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek révén az autó ára mihamarabb megtérüljön. Az olyan technológiák, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop mind ezt a célt szolgálják.

A Transit háromféle, 2,2 literes TDCi motorral kerül forgalomba. Az ötletes tervezés rendkívül jó üzemanyag-hatékonyságot, alacsony károsanyag-kibocsátást, valamint hidegben is gyors és hatékony felmelegedést eredményez.

Érdeklik a részletek?

Mindenre van Transit!

Egy, kettő vagy több utast (akár 18 utast) szállítana? Közepes, hosszú, meghosszabbított vagy Jumbo tengelytávra van szüksége? Magas, közepes vagy alacsony tetőt választana? Mindig megtalálja az Önnek megfelelő Transitot!

Rengeteg karosszériaváltozat és kapacitás, motor és váltó, belső burkolat és felszereltségi szint közül választhat. Így Transitja mindig megfelel az Ön egyedi igényeinek. Az alapfelszereltségen túl járművét tetszés szerint testreszabhatja az elérhető extrafelszereltségekkel és csomagokkal.

Állítsunk össze egy Transitot közösen!

 • Magas, közepes vagy alacsony tető
 • Közepes, hosszú, meghosszabbított vagy Jumbo tengelytáv.
 • Egy, kettő vagy akár 18 utas
 • Platós Ford Transit
 • Ford Transit 4x4 AWD
Ford Transit biztonság

Félti rakományát?

A Transit, a könnyű hegymeneti elindulástól az automatikus segélyhívóig, rengeteg a használatot megkönnyítő műszaki megoldással szerelhető fel. Az autóban a lopásvédelmi és biztonsági rendszerek széles választéka található, amelyek szinte minden esetben (még a legelszántabb bűnözők ellen is) megvédik a járművet és rakományát.

Kétféle csúcskategóriás riasztórendszer

A rendelhető opcióként elérhető riasztó megvédi a Transitot, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt próbálják felfeszíteni. A még nagyobb biztonság érdekében pedig választhatja a Thatcham 1. riasztórendszert.

Ez a kifinomult riasztó automatikusan bekapcsol, amikor bezárja járművét és hangosan riaszt, ha feltörik, megemelik az autót vagy ha a beltéri mozgásérzékelők aktivitást észlelnek.

Jöjjön el és nézze meg!

Utazzon kényelmesen!

 • Ford SYNC, a modern kihangosítási technológia
 • Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért
 • Új, kényelmesebb első ülések
 • Fényszórók, amelyek automatikusan bekapcsolnak szükség esetén
 • Igényeihez igazítható kormányoszlop

Akárhol is legyen, a Transit biztosítja a kényelmet és a kapcsolattartást. A legmodernebb műszaki megoldások teszik a vezetést és a parkolást egyszerűbbé. A jól felszerelt, kényelmes vezetőfülkében hangvezérléssel kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, így semmi sem vonja el figyelmét a biztonságos vezetéstől.

Olyan újdonságok egész sora szolgálja az Ön kényelmét, mint a: elektromosan behajtható visszapillantó tükrök, az esőhöz automatikusan igazodó ablaktörlők, a könnyen tisztítható és védett raktér, a Ford Easy Fuel rendszer, az igazítható kormányoszlop, a Ford SYNC kihangosítási technológia és a parkolóradar.

Próbálja ki!

Nemcsak hasznos, szép is!

A Transit teljes kialakítása a munkavégzés hatékonyságát, a termelékenységet és költséghatékonyságot célozza. A jármű minden korábbinál erőteljesebb és tartósabb. Külső kialakítása áramvonalassá is teszi a járművet, ezzel is fokozva az üzemanyag-takarékosságot. A belső tér kényelme egy személyautó komfortjához hasonló.

Ford Transit Tectonic Silver
Ford Transit Blazer Blue
Ford Transit Impact Blue
Ford Transit Frozen White
Ford Transit Lunar Sky
Ford Transit Midnight Sky
Ford Transit Moondust Silver
Ford Transit Panther Black
Ford Transit Race Red
Ford Transit Stratosphere

Önnek milyen színben tetszik?

Lépjünk kapcsolatba »

Kérdése van? Árajánlatot kér? Megnézné? Kipróbálná?

Töltse ki a jobb oldalt látható űrlapot és szakértő hamarosan felkeresi Önt telefonon vagy emailben.